Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    macam mana nak uninstall maxis broadband ni?

    Share
    avatar
    izwanensem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 129
    Registration date : 08/06/2009

    macam mana nak uninstall maxis broadband ni?

    Post by izwanensem on Thu Jan 07, 2010 10:11 am

    salamm semua.....aku ada satu masalah. aku punya member ada laptop HP Compaq Presario F700 Series. pastu dia install maxis broadband dlm laptop dia. dia nak uninstall benda tu xblh, dh mcm2 cuba, uninstall dr control panel, guna C Cleaner, guna revo uninstaller. semua xleh.......ada x sw atau apa2 ke yg blh membuang benda ni? tq pd yg sudi membantu.....

      Current date/time is Tue Aug 22, 2017 11:40 am