Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Geng-geng putera yang OKU di pahang, terengganu, kelantan dan kuala lumpur

    Share

    sayw
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 107
    Registration date : 07/03/2009

    Geng-geng putera yang OKU di pahang, terengganu, kelantan dan kuala lumpur

    Post by sayw on Wed Jan 06, 2010 7:50 pm

    nyatakan OKU apa dan tinggal di mana
    kalau boleh contact number sekali

    sayw
    OKU physical
    Spoiler:
    09-5683248

    but please kalau tiada urusan yang penting beside kerja, atau apa2 yang pentingla, diharap jangan call..

    atau nak buat conference ym pun xper....
    tut tut atas mod

    tujuan
    -kenal mengenal sama2 lain(harap2 puteranians ni semua ok2 yang OKU)
    -senang nak tanya pasal kerjaya( macam sekarang ni pun saya tgh cari org OKU untuk bekerja sama)
    -dapat tahu banyak mana OKU... boleh buat persatuan yang x payah pakai duit pun(setakat ni mana ada persatuan OKU yang active)

    akan diadd dari masa ke semasa


    Last edited by sayw on Wed Jan 06, 2010 10:38 pm; edited 1 time in total

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: Geng-geng putera yang OKU di pahang, terengganu, kelantan dan kuala lumpur

    Post by wanjihan on Wed Jan 06, 2010 8:00 pm

    sayw.. ko kt mana?

    sayw
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 107
    Registration date : 07/03/2009

    Re: Geng-geng putera yang OKU di pahang, terengganu, kelantan dan kuala lumpur

    Post by sayw on Wed Jan 06, 2010 8:27 pm

    kat kuantan pahang
    dan sedang mencari orang untuk buka syarikat....

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: Geng-geng putera yang OKU di pahang, terengganu, kelantan dan kuala lumpur

    Post by khairul anwar on Wed Jan 06, 2010 9:27 pm

    sayw wrote:kat kuantan pahang
    dan sedang mencari orang untuk buka syarikat....


    rase nye encik ts, 1st post anda tak jelas/details pasal ape tujuan thread nie dibuka,

    kalau mencari rakan2 oku (tuk ape2 tujuan pun) sila beri penerangan ngan lebih jelas lagi..

    baru la thread nie ade tujuan tuk dibuka dan user2 lain le membantu dengan semaximum nyer


    bak kate 11? just my 5cent (je)

    sayw
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 107
    Registration date : 07/03/2009

    Re: Geng-geng putera yang OKU di pahang, terengganu, kelantan dan kuala lumpur

    Post by sayw on Wed Jan 06, 2010 10:35 pm

    ok akan diupdate malam ni juga

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Geng-geng putera yang OKU di pahang, terengganu, kelantan dan kuala lumpur

    Post by loy_azloy on Thu Jan 07, 2010 12:19 pm

    bahagian selatan tak termasuk ke?kenapa tak offer seluruh Malaysia?well semoga berjaya mengumpulkan geng-geng putera yang OKU di pahang, terengganu, kelantan dan kuala lumpur...


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    MalaYneuMaya
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1044
    Age : 32
    Job/hobbies : kejar biawak, kunyah milo beku
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Geng-geng putera yang OKU di pahang, terengganu, kelantan dan kuala lumpur

    Post by MalaYneuMaya on Fri Jan 08, 2010 9:23 pm

    assalamualaikum...

    dengarnya pesakit mental pon sekarang ni dah dianggap OKU jugak..


    --------------------------------------------

    sayw
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 107
    Registration date : 07/03/2009

    Re: Geng-geng putera yang OKU di pahang, terengganu, kelantan dan kuala lumpur

    Post by sayw on Fri Jan 08, 2010 9:50 pm

    ya tapi kena tgk macam mana pesakit mentalnya
    ada pak omar kat kuantan ni mental tp org sedekah duit 3 angka =/

    Sponsored content

    Re: Geng-geng putera yang OKU di pahang, terengganu, kelantan dan kuala lumpur

    Post by Sponsored content Today at 6:46 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:46 pm