Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [Nak Jual] Digital Camcorder 12MP RM200

    Share

    saberry
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 2
    Registration date : 31/12/2009

    [Nak Jual] Digital Camcorder 12MP RM200

    Post by saberry on Thu Dec 31, 2009 12:58 pm

    Made in China, tp gambar ok w'pun tak de DIS function, Tak penah guna, duk dalam kotak je, menang dari bidding, ingat nak bagi hadiah kat anak sedara as beginner camcorder, tapi bapak dia dah beli 2nd vivitar, so aku nak jual la yang ni, masih dalam kotak, bkan macam baru, memang baru pun. Gambar seperti kat bawah:







    Yang bagusnya pasal digital camcorder ni ia multifungsi:

    1. Bleh wat rakam video. 640 x 480
    2. Bleh wat ambik gambar 12MP
    3. Bleh wat MP3 player, earfon ada disediakan
    4. Bleh jadi media player, sambung kat TV/Radio, bleh tengok movie, video dan boleh dengar MP3
    5. Bleh wat sound recorder
    6. Bleh view image kat TV atau PC, kabel USB dan AV semua complete dia bagi.


    Barang yang korang dapat dalam kotak:

    1. Digital Camcorder
    2. Battery
    3. Charger
    4. USB Cable
    5. AV Cable
    6. CD Driver
    7. English and Chinese Manual


    Harga saya letak RM200.

    Nak beli, cuti tahun baru ni saya ada kat Universiti Malaysia Kelantan Pengkalan Chepa, lepas tu saya ada kat Putrajaya. Datang self collect.

    Pepelah bleh call saya 0163850451, sms kalau ada credit saya reply, kalo tak de paham2 je la.

      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:59 am