Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [Nak Jual] Fujifilm Digital Camera 10MP RM300

    Share

    saberry
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 2
    Registration date : 31/12/2009

    [Nak Jual] Fujifilm Digital Camera 10MP RM300

    Post by saberry on Thu Dec 31, 2009 12:41 pm

    Salam saya nak jual kamera saya model Fujifilm Finepix Z20fd 10MP masih baru dan masih dalam warranty. Nak jual sebab dah ada kamera lain, org bagi hadiah, tak sampai hati nak jual so yang ni terpaksa la jual. Gambar macam kat bawah...



    Perasan tak tarikh pada gambar tahun 2005? ni gambar ambik semalam, cuma malas nak setting tarikh kamera so jadi la tahun 2005.

    Kamera masih cantik dan tak de calar pun, saya cakap awal2 saya bagi Kamera + Lithium Ion battery + Charger + USB cable + Software/Driver CD + Manuals. XD card saya tak bagi sebab nak guna tapi memory dalam kamera ni pun dah ada kut2 nak test.

    Harga saya letak RM300.

    Nak beli, cuti tahun baru ni saya ada kat Universiti Malaysia Kelantan Pengkalan Chepa, lepas tu saya ada kat Putrajaya. Datang self collect.

    Pepelah bleh call saya 0163850451, sms kalau ada credit saya reply, kalo tak de paham2 je la.

    spanz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 23/07/2009

    Re: [Nak Jual] Fujifilm Digital Camera 10MP RM300

    Post by spanz on Wed Jan 06, 2010 5:13 pm

    Kalau RM 200 boleh....?

      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:31 pm