Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Masalah Sexybookmark dan recent post di self hosted wordpress

    Share

    wazy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 73
    Age : 32
    Location : Kluang,Johor
    Job/hobbies : surf Internet mencari info ttg pc/godeh2 pc / membaca majalah
    Registration date : 09/03/2009

    Masalah Sexybookmark dan recent post di self hosted wordpress

    Post by wazy on Mon Dec 21, 2009 2:11 pm

    salam..

    arini aku terkejut bila tengok sexybookmark dan recent post problem ,puas gak setting balik dan deactivated,tapi still sama gak

    sapa-sapa leh tolong tak pasal ni,gambar aku sertakan kat bawah ni


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:03 am