Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Share

    Kempro
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 12
    Registration date : 21/12/2009

    Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by Kempro on Mon Dec 21, 2009 10:05 am

    Assalamualaikum semua,

    (Kursus Komputer Percuma/Free)

    Nama kursus : CISCO CCNA
    Anjuran : MDEC
    Siapa yang layak : Pemegang Diploma atau Degree sahaja (Semua bidang/course)
    Tempoh Kursus : 15 Hari
    Area Belajar : KL dan Subang

    Elaun diberikan
    Sijil Diberikan selepas tamat tempoh belajar.

    Jika anda berminat sila PM saya

    Nama penuh : _________________
    No IC : _________________
    No Telefon(utk dihubungi) : __________________

    awi216
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 174
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by awi216 on Mon Dec 21, 2009 3:33 pm

    Salam bro, ingin bertanya.. Berapakah elaun yg diberikan.. Blehkah seorang student pun nk join gak? Dan bilakah slalunya kursus camni diakan? Kalu sebelum ni dah pernah join mana2 kursus anjuran MDEC, bleh join lagi tak..?

    Kempro
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 12
    Registration date : 21/12/2009

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by Kempro on Mon Dec 21, 2009 4:57 pm

    Berapakah elaun yg diberikan?
    elaun yang di beri kan 15 hari ialah RM 200

    Blehkah seorang student pun nk join gak?
    boleh..

    bilakah slalunya kursus camni diakan?
    dari januari sehingga ogos 2010

    Kalu sebelum ni dah pernah join mana2 kursus anjuran MDEC, bleh join lagi tak..?
    boleh.. pasti kan ianya telah 6 bulan berlalu...
    contoh kursus nie start pada 11 january 2010 dan sebelum ini pernah menyertai pada 11 june 2009

    awi216
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 174
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by awi216 on Mon Dec 21, 2009 10:55 pm

    Tq bro ntuk jawapan. Sj tanya soklan kat sini, senang nanti kalu sapa2 nk rujuk. Ni ada soklan lagi.

    1. CCNA ni kursus saja ke atau skali ngan yuran exam nya skali?

    2. Siapakah tenaga pengajarnya. Kalu tak keberatan bleh la terang serba sedikit. Contoh pengalaman mengajar(cth: 4 years), kepakaran (cth:CCNA,CCNP,MCSE).

    3. Ada sebarang laman web, dan pejabat, training center?

    Tu ajerlah soklan ntuk kali ni. Dn sy mmg berminat ntuk join program ni, mungkin dalam bulan mac/april 2010, insyaAllah.

    Kempro
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 12
    Registration date : 21/12/2009

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by Kempro on Tue Dec 22, 2009 12:49 pm

    1. CCNA ni kursus saja ke atau skali ngan yuran exam nya skali?
    Kursus untuk buat preparation untuk CCNA tiada yuran untuk exam.

    2. Siapakah tenaga pengajarnya. Kalu tak keberatan bleh la terang serba sedikit. Contoh pengalaman mengajar(cth: 4 years), kepakaran (cth:CCNA,CCNP,MCSE).

    Tenaga pengajar berpengalaman 10 tahun kepakaran dalam CCNA, MCSE dan juga Linux juga membuat module IT forensic(tahap 5) untuk Ciast

    3. Ada sebarang laman web, dan pejabat, training center?
    akan diberikan selepas memberi nama dan ic num...sebab saya ni recrut sahaja...

    remy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 24/01/2010

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by remy on Mon Jan 25, 2010 11:38 am

    Kursus Komputer Percuma/Free

    ada lagi ke kursus nie??

    Kempro
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 12
    Registration date : 21/12/2009

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by Kempro on Tue Jan 26, 2010 11:18 am

    yup course nie still ade lagi sehingga bulan ogos 2010

    sempai
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 27/01/2010

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by sempai on Wed Jan 27, 2010 2:07 am

    Salam saudara kempro. Saya berminat tapi jikalau untuk area Johor ada tak?

    mohdrusdi78
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 31/01/2010

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by mohdrusdi78 on Mon Feb 01, 2010 12:04 am

    Saya berminat untuk mengambil CCNA di subang atau K.L. Sila hubungi saya Rusdi 016-4452786

    epi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 5
    Registration date : 31/01/2010

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by epi on Mon Feb 01, 2010 3:52 pm

    apakah kelebihan yang saya dapat apabila mengikuti kursus ini?

    Kempro
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 12
    Registration date : 21/12/2009

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by Kempro on Thu Feb 11, 2010 2:15 pm

    sempai wrote:Salam saudara kempro. Saya berminat tapi jikalau untuk area Johor ada tak?
    kat area johor takde la...kene datang KL gak la...

    Kempro
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 12
    Registration date : 21/12/2009

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by Kempro on Thu Feb 11, 2010 2:16 pm

    epi wrote:apakah kelebihan yang saya dapat apabila mengikuti kursus ini?

    senang nak cari keje la...so dapat sedikit advantages dari segi skill..

    Sponsored content

    Re: Kursus CCNA Percuma / Free + Elaun (MDEC)

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Nov 23, 2017 7:13 pm