Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    software cover sesuatu semasa rakam video screenshot

    Share

    insani
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 34
    Registration date : 01/07/2009

    software cover sesuatu semasa rakam video screenshot

    Post by insani on Sun Dec 20, 2009 11:21 am

    salam...
    software ape yg boleh tutup sesuatu semasa rakam screen shot..contoh nye jika aku nak rakan video screen shot forum cari ni..aku nak tutup semua logo "cari"

    macam ni..., aku nak rakan screenshot tapi ade seatu objet aku tak nak kelihatan

    penting ni
    avatar
    ariffantasi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 64
    Age : 23
    Location : worldwide
    Registration date : 06/12/2009

    Re: software cover sesuatu semasa rakam video screenshot

    Post by ariffantasi on Sun Dec 20, 2009 8:34 pm

    hm..

    moderator..

    help need here
    avatar
    dans kam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 172
    Age : 35
    Location : Wangsa Maju
    Job/hobbies : PHP
    Registration date : 19/02/2009

    Re: software cover sesuatu semasa rakam video screenshot

    Post by dans kam on Sun Dec 20, 2009 10:57 pm

    Setakat yang aku tau. Kita kene rakam dulu video tu, pastu guna software video editing untuk tampal benda yang kita nak cover tu ikut timeline yang kita nak la..

    Kalau cover terus masa rakam aku x pasti lak mcmane..

    Tunggu ape kata member2 lain pulak.

    Sponsored content

    Re: software cover sesuatu semasa rakam video screenshot

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Apr 25, 2017 12:38 pm