Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Jemputan Majlis Perkahwinan Lakum

    Share

    Lakum
    Moderators
    Moderators

    Number of posts : 220
    Age : 37
    Location : Pendang <-> Temerloh
    Registration date : 03/03/2009

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan Lakum

    Post by Lakum on Sat Jan 02, 2010 4:26 pm

    Terima kasih pada kawan2 semua. Hehehe. Pasal gambar tu, insyaAllah aku letak nanti. Tunggu photographer aku pos DVD Laughing


    --------------------------------------------

    Datuk_Seri
    Supervisor
    Supervisor

    Gender : Male Number of posts : 307
    Age : 36
    Location : Kuching-Kulim-Melaka-Norway!!!
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 12/02/2009

    Re: Jemputan Majlis Perkahwinan Lakum

    Post by Datuk_Seri on Mon Jan 04, 2010 4:47 pm

    oklah.. memandang Lakum dah selamat pun menghadapi detik-detik gemuruhnya, jadi aku tutup topik ini untuk mengelak SPAM. Jika Lakum bersedia nak kongsi gambar-gambar perkahwinannya, bolehlah buka thread di bahagian Hobi dan Kehidupan.. (kerana ia berkaitan dengan kehidupan) Very Happy


    --------------------------------------------
    Letak kat siggy,forum,blog,fw,twitter,fb korang.
    Code:
    [img]http://i82.photobucket.com/albums/j249/digolbot/siggyputera.png[/img]

      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:27 am