Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Saper dh cube Windows 7 ?

    Share
    avatar
    hanafeyah
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 25
    Age : 33
    Location : Bangi
    Job/hobbies : PTM
    Registration date : 14/12/2009

    Saper dh cube Windows 7 ?

    Post by hanafeyah on Mon Dec 14, 2009 5:34 pm

    As'Salam

    aku nak tanye pendapat kepda sesiapa yg dh menggunakan windows 7. aku dh gune windows 7 nie dh masuk 5 bulan dh..aku gase windows nie lagi ringan daripada windows vista...game dari windows xp pun kebanyakkan nye boleh dimainkn dlam windows 7 ni...walaupun aku gune windows 7 rc biskut tawar punyer tetapi tetap stable...lagi stable dari vista service pack punyer...main game pun dh bleh support sapai direcx 11 kualiti grafik mmg mantap...kalu bt copy file yg besar2 mcm 4gb keatas pun laju jgk...mmg best

    sesape yg dh gune windows 7 nie bleh lah share2 ape yg korang experience dlm windows 7?
    avatar
    Han_Hin
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 338
    Location : Sarawak
    Job/hobbies : Main Golf,Bola Tanpa Bola,Main Mata.
    Registration date : 26/02/2009

    Re: Saper dh cube Windows 7 ?

    Post by Han_Hin on Mon Dec 14, 2009 5:44 pm

    dah ade dah psal ni kat bhagian windows
    avatar
    hanafeyah
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 25
    Age : 33
    Location : Bangi
    Job/hobbies : PTM
    Registration date : 14/12/2009

    Re: Saper dh cube Windows 7 ?

    Post by hanafeyah on Tue Dec 15, 2009 8:08 am

    Han_Hin wrote:dah ade dah psal ni kat bhagian windows

    tulah pasal xperasan plak...hehe
    avatar
    bazsh
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 401
    Age : 36
    Location : New Castle
    Job/hobbies : Surfing/Games
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Saper dh cube Windows 7 ?

    Post by bazsh on Tue Dec 15, 2009 11:40 pm

    Aku baru je guna Windows 7
    Dulu aku stick pada Windows XP jer
    Vista aku guna kejap pastu rasa x best
    Lepas beralih pada Win 7...xkan balik pada XP dah haha

    Sponsored content

    Re: Saper dh cube Windows 7 ?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Nov 23, 2017 7:10 pm