Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Microsoft Office 2010 beta officially released!!!!

    Share

    firninety
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 3
    Registration date : 07/12/2009

    Microsoft Office 2010 beta officially released!!!!

    Post by firninety on Fri Dec 11, 2009 4:46 pm

    office 2010 a.k.a office 14, microsoft d kuarkn beta dia...
    ni link die:
    http://www.microsoft.com/office/2010/en/default.aspx
    register required (windows live id).. ak da try da office 14 beta ni... genuine checking required kot... ak lepas sbb gne w7 ori... Very Happy
    ak k tny sket kt spe2 yg da dlod n install.... office 14 beta ni xde due date ke?
    ke ak yg miss tgk....

    Haibara Ai
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 85
    Age : 30
    Location : Wangsa Maju
    Job/hobbies : Bermain dengan coding
    Registration date : 12/02/2009

    Re: Microsoft Office 2010 beta officially released!!!!

    Post by Haibara Ai on Tue Dec 15, 2009 8:52 pm

    banyak tak fungsi2 baru yang ditambah?..ia punya file extension dot ape?..

    bazsh
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 401
    Age : 35
    Location : New Castle
    Job/hobbies : Surfing/Games
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Microsoft Office 2010 beta officially released!!!!

    Post by bazsh on Tue Dec 15, 2009 11:38 pm

    Aku nak tunggu final release baru nak guna Smile
    Versi 2010 ni ada masalah x nnt kalo Office 2007 nak baca?
    Ke kena install add on pulak?

    Mohd Firdaus
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 16
    Registration date : 19/12/2009

    Re: Microsoft Office 2010 beta officially released!!!!

    Post by Mohd Firdaus on Wed Dec 30, 2009 8:52 am

    Baik takyah guna lagi..memang benda baru yg lum betul2 release ada kelemahannya...nak guna gunalah masing2 buat keptusan

    bazsh
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 401
    Age : 35
    Location : New Castle
    Job/hobbies : Surfing/Games
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Microsoft Office 2010 beta officially released!!!!

    Post by bazsh on Wed Dec 30, 2009 11:29 am

    Kat tempat aku mostly dah beralih ke OOo...(Open Office Org)
    So far ok jer & xder beza sangat ngan M$ Office ni
    Biasa la kat office mana leh guna software jack sparrow
    Nnt kan x pasal2 kena wat raid haha

    ne0x
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 147
    Age : 29
    Location : Makmal ICT
    Job/hobbies : Repair, Bukak, Rosakkan...PC
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Microsoft Office 2010 beta officially released!!!!

    Post by ne0x on Thu Dec 31, 2009 9:57 am

    setakat yg aku dengar dari rakan staff aku diorang kata office 2010 yg technical preview punya ada banyak gak yg problem... ext docx save 2010 tak compatible ngan 2007 punya..kena open pakai office 07 je... character map ngan font banyak yang takde... mcm2 lagi la...
    kalau yg beta ni tak tau lagi cam mana...

    Sponsored content

    Re: Microsoft Office 2010 beta officially released!!!!

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Thu Feb 23, 2017 12:48 pm