Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Tempat nak tambah ilmu

    Share

    awi216
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 174
    Registration date : 02/03/2009

    Tempat nak tambah ilmu

    Post by awi216 on Thu Dec 10, 2009 4:26 am

    Sy ada dapat satu email. TRaining port ntuk sapa2 yg ada diploma/degree it nk training ntuk ilmu2 mcam

    -- .NET
    -- c++/unix
    -- oracle
    -- java

    Yg sy dengar free je. Nak tau lebih lanjut try masuk sini. Dan FYI sy bukan la ejen mereka, atau mereka2 yg cuba ntuk dapatkan keuntungan. Sekadar berkongsi info sahaja.

    http://www.kisl-training.com.my/

    Sapa2 pun yg ada link2, tempat2 camni, bleh la post kat sini. Kita makan ramai2.

    awi216
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 174
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Tempat nak tambah ilmu

    Post by awi216 on Thu Dec 10, 2009 1:09 pm

    Ni satu lagi program bawah MDEC. Yg tawarkan kursus SAP. Satu kursus IT yg begitu bernilai, yg kalu mahir ngan skill ni senang2 bleh dapat dalam 4k-5k. Mungkin lebih lagi kalu dh ada experience.

    Terutamanya skali bg yg sedang menganggur, graduan IT yg takdak kerja lagi. Cuba la try tengok, mana tau rezki anda dalam bidang ni. Untuk tau lebih lanjut, try masuk link bawah ni.

    http://my.jobstreet.com/announcement/2009/h/hcl2mkay.htm

      Current date/time is Tue May 30, 2017 1:31 pm