Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [WTS] PCIE Nvidia GeForce 7600GS 256 MB DDR2 RM50

    Share

    SouthSider
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 195
    Age : 30
    Location : dari Selatan nak ke Utara
    Registration date : 17/02/2009

    [WTS] PCIE Nvidia GeForce 7600GS 256 MB DDR2 RM50

    Post by SouthSider on Thu Mar 05, 2009 7:33 pm

    Item(s): Graphic Card PCIE Nvidia GeForce 7600GS 256 MB DDR2

    Price: RM50

    Warranty: sebulan

    Dealing method: COD

    Location of seller: AMPANG, PANDAN INDAH, CHERAS, KL

    Contact method/details: SMS OR CALL 016-3347804 Syapie

    sbb jual : upgrade pc



    ni aku nak iklan kan member aku nya barang pc dier nak jual
    condition item masih elok lagi x der rosak
    gambar x der lagi
    nanti aku mintak gambar kat dier
    pasal harga korang bleh berunding lagi dengan dier
    apa2 hal kalo nak beli just call/sms dier

    pluck
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 41
    Age : 34
    Location : @ Office
    Registration date : 05/03/2009

    Re: [WTS] PCIE Nvidia GeForce 7600GS 256 MB DDR2 RM50

    Post by pluck on Fri Mar 06, 2009 12:45 pm

    berapa bit 128 /256?

    kaiserkhairi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 47
    Registration date : 07/03/2009

    Re: [WTS] PCIE Nvidia GeForce 7600GS 256 MB DDR2 RM50

    Post by kaiserkhairi on Sat Mar 07, 2009 2:56 pm

    aku berminat... please PM
    cuma nak tau, GC sahaja atau sekali dengan cable, driver, kotak, etc...??

    kaiserkhairi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 47
    Registration date : 07/03/2009

    Re: [WTS] PCIE Nvidia GeForce 7600GS 256 MB DDR2 RM50

    Post by kaiserkhairi on Thu Mar 12, 2009 10:59 pm

    barang dah jual rupanya

    SouthSider
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 195
    Age : 30
    Location : dari Selatan nak ke Utara
    Registration date : 17/02/2009

    Re: [WTS] PCIE Nvidia GeForce 7600GS 256 MB DDR2 RM50

    Post by SouthSider on Fri Mar 13, 2009 12:21 pm

    *update item sudah di jual

    Sponsored content

    Re: [WTS] PCIE Nvidia GeForce 7600GS 256 MB DDR2 RM50

    Post by Sponsored content Today at 9:04 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:04 am