Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    aku nk format tp kis aku cm ne??

    Share

    larilagilaju
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 22
    Registration date : 01/12/2009

    aku nk format tp kis aku cm ne??

    Post by larilagilaju on Tue Dec 01, 2009 6:01 pm

    aku nk format laptop aku tp aku ade kis 2010,klu aku format nt key 2 cm ne ek??

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: aku nk format tp kis aku cm ne??

    Post by test0123 on Tue Dec 01, 2009 6:34 pm

    guna blik saja..takde problem..

    larilagilaju
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 22
    Registration date : 01/12/2009

    Re: aku nk format tp kis aku cm ne??

    Post by larilagilaju on Tue Dec 01, 2009 7:44 pm

    kompem ke??
    aku tkot nt xbley pkai lak..

    bazsh
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 401
    Age : 35
    Location : New Castle
    Job/hobbies : Surfing/Games
    Registration date : 20/02/2009

    Re: aku nk format tp kis aku cm ne??

    Post by bazsh on Wed Dec 02, 2009 12:52 am

    Boleh pakai
    Key ni original kan?
    Bro ada simpan lg ke activation code dia?
    Kalo ada...bro boleh pi website Kaspersky & convert activation code kepada license file

    larilagilaju
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 22
    Registration date : 01/12/2009

    Re: aku nk format tp kis aku cm ne??

    Post by larilagilaju on Wed Dec 02, 2009 11:19 pm

    ade..erm..cm ne ek??
    terangkan ckt..
    aku xphm..

    kapas
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 278
    Location : Penang-Kedah -Kelantan
    Job/hobbies : Sports and Marathon
    Registration date : 21/03/2009

    Re: aku nk format tp kis aku cm ne??

    Post by kapas on Thu Dec 03, 2009 10:17 am

    bro.. klu yg ori(mcm aku jual.. keke)ko boleh pakai balik.. jgn risau..


    --------------------------------------------
    "Nothing is but what is not" - Macbeth-William Shakespeare


    bazsh
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 401
    Age : 35
    Location : New Castle
    Job/hobbies : Surfing/Games
    Registration date : 20/02/2009

    Re: aku nk format tp kis aku cm ne??

    Post by bazsh on Sun Dec 06, 2009 11:05 pm

    larilagilaju wrote:ade..erm..cm ne ek??
    terangkan ckt..
    aku xphm..
    Bro masukkan activation code bro DI SINI

    larilagilaju
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 22
    Registration date : 01/12/2009

    Re: aku nk format tp kis aku cm ne??

    Post by larilagilaju on Tue Dec 22, 2009 2:15 am

    bro,ni tok kis 2009 je..tok kis 2010 cm ne?

    Sponsored content

    Re: aku nk format tp kis aku cm ne??

    Post by Sponsored content Today at 6:02 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:02 am