Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    bole tolong cara create link ni?

    Share

    princess_beach
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 3
    Registration date : 25/11/2009

    bole tolong cara create link ni?

    Post by princess_beach on Wed Nov 25, 2009 2:42 pm

    #deleted


    Last edited by Datuk_Seri on Wed Nov 25, 2009 6:34 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : referral link)

    LanoG
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 537
    Location : Petaling Jaya
    Job/hobbies : Basuh Pinggan
    Registration date : 04/05/2009

    Re: bole tolong cara create link ni?

    Post by LanoG on Wed Nov 25, 2009 4:10 pm

    Biasanya URL laman web yang ditulis pada e-mail akan secara otomatiknya dibagi link. Tetapi lain caranya kalau nak tulis kat tempat seperti blog & sebagainya. Sebagai contoh, forum nie kalau nak letak link kita terpaksa letakkan kod pembuka dan penutup [url ].... laman web bla2 anda...[/url].

    Dalam kes anda, iaitu blog... cuba check icon link terlebih dahulu (jika ada) atau cuba gunakan kaedah seperti diatas.

    NOTA KEPADA TS:
    Topik ini kurang sesuai ditanya dalam bahagian ini tetapi lebih sesuai ditanya dalam Pembangunan Laman Sesawang


    --------------------------------------------
    www.lanogame.co.cc

    Datuk_Seri
    Supervisor
    Supervisor

    Gender : Male Number of posts : 307
    Age : 36
    Location : Kuching-Kulim-Melaka-Norway!!!
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 12/02/2009

    Re: bole tolong cara create link ni?

    Post by Datuk_Seri on Wed Nov 25, 2009 6:31 pm

    takyahlah nak gunakan cara macam ni nak promote ebook anda.. Thread dikunci..


    --------------------------------------------
    Letak kat siggy,forum,blog,fw,twitter,fb korang.
    Code:
    [img]http://i82.photobucket.com/albums/j249/digolbot/siggyputera.png[/img]

    Sponsored content

    Re: bole tolong cara create link ni?

    Post by Sponsored content Today at 8:11 pm


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 8:11 pm