Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Share

    wa_ang
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 30
    Registration date : 28/02/2009

    [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Post by wa_ang on Mon Nov 23, 2009 3:03 pm

    sila quote harga kepada saya di v3trade_btk@yahoo.com

    terima kasih

    kapas
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 278
    Location : Penang-Kedah -Kelantan
    Job/hobbies : Sports and Marathon
    Registration date : 21/03/2009

    Re: [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Post by kapas on Mon Nov 23, 2009 3:39 pm

    minta ikut seperti yg telah di war2kan dibhagian announcement.

    Nyatakan bilang, budget dan jenis yg dikehendaki.. elakkan dari pengguna bertanya berulang kali..
    jgn sekadar meletakkan "offer me your price or quote me your price.."

    Harap maklum

    **telah berpindah ke bahagian perkakasan berkaitan PC

    wa_ang
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 30
    Registration date : 28/02/2009

    Re: [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Post by wa_ang on Wed Nov 25, 2009 3:12 pm

    kapas wrote:minta ikut seperti yg telah di war2kan dibhagian announcement.

    Nyatakan bilang, budget dan jenis yg dikehendaki.. elakkan dari pengguna bertanya berulang kali..
    jgn sekadar meletakkan "offer me your price or quote me your price.."

    Harap maklum

    **telah berpindah ke bahagian perkakasan berkaitan PC

    terima kasih mod untuk peringatan

    motherboard : soket 478 support fsb 400 or 533 terpakai (must include io shield}[/i]
    Kuantiti : > 10 unit

    BuMiPuTeRa
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 22
    Location : Mon't Kiara
    Job/hobbies : Mencari sesuatu yang baik...
    Registration date : 19/03/2009

    Re: [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Post by BuMiPuTeRa on Thu Nov 26, 2009 1:21 am

    nk yg rosak ke atau yg elok jee... atau dua-dua skali Smile

    naqninetwo92
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 148
    Age : 24
    Location : A/S
    Job/hobbies : hmm
    Registration date : 21/02/2009

    Re: [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Post by naqninetwo92 on Thu Nov 26, 2009 7:56 am

    contact shambahar

    tapi rekemen carik la kt lowyat

    wa_ang
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 30
    Registration date : 28/02/2009

    Re: [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Post by wa_ang on Thu Nov 26, 2009 1:30 pm

    BuMiPuTeRa wrote:nk yg rosak ke atau yg elok jee... atau dua-dua skali Smile

    mahu yang berfungsi sahaja

    wa_ang
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 30
    Registration date : 28/02/2009

    Re: [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Post by wa_ang on Thu Nov 26, 2009 1:34 pm

    naqninetwo92 wrote:contact shambahar

    tapi rekemen carik la kt lowyat

    shambahar takde stok

    kat lowyat.net tengah cari.saya mencari dealer yg boleh membekalkan mobo 478 terpakai dalam kuantiti yang banyak

    kat plaza lowyat memang banyak,tapi harga end user,

    saya peniaga,prinsip org berniaga.modal biar minimum,untung biar maksimum Very Happy

    shambahar
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 140
    Age : 48
    Location : Seri Kembangan
    Job/hobbies : Peniaga
    Registration date : 08/03/2009

    Re: [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Post by shambahar on Fri Nov 27, 2009 9:53 am

    wa_ang wrote:
    naqninetwo92 wrote:contact shambahar

    tapi rekemen carik la kt lowyat

    shambahar takde stok

    kat lowyat.net tengah cari.saya mencari dealer yg boleh membekalkan mobo 478 terpakai dalam kuantiti yang banyak

    kat plaza lowyat memang banyak,tapi harga end user,

    saya peniaga,prinsip org berniaga.modal biar minimum,untung biar maksimum Very Happy


    betul, semua peniaga macam tu...stock untuk yang dah di refurbished ada..tapi moq tu rendah..refurbished ni yang dah tukar capasitor dan chipset dan di packing untuk tujuan eksport.MOQ 50 unit..harga kita boleh runding.

    wa_ang
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 30
    Registration date : 28/02/2009

    Re: [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Post by wa_ang on Sat Nov 28, 2009 10:02 am

    shambahar wrote:
    wa_ang wrote:
    naqninetwo92 wrote:contact shambahar

    tapi rekemen carik la kt lowyat

    shambahar takde stok

    kat lowyat.net tengah cari.saya mencari dealer yg boleh membekalkan mobo 478 terpakai dalam kuantiti yang banyak

    kat plaza lowyat memang banyak,tapi harga end user,

    saya peniaga,prinsip org berniaga.modal biar minimum,untung biar maksimum Very Happy


    betul, semua peniaga macam tu...stock untuk yang dah di refurbished ada..tapi moq tu rendah..refurbished ni yang dah tukar capasitor dan chipset dan di packing untuk tujuan eksport.MOQ 50 unit..harga kita boleh runding.

    nak buat macam mana bang.modal untuk rolling kecik jer.nanti kalau ada moq 10 dan kebawah contct saya.tenkiu

    shambahar
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 140
    Age : 48
    Location : Seri Kembangan
    Job/hobbies : Peniaga
    Registration date : 08/03/2009

    Re: [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Post by shambahar on Sun Nov 29, 2009 9:17 am

    wa_ang wrote:
    nak buat macam mana bang.modal untuk rolling kecik jer.nanti kalau ada moq 10 dan kebawah contct saya.tenkiu


    Semua yang besar bermula dari yang kecik, cuma buat masa ni barang yang di anggap kritikal atau bak kata "beginner" satu dunia cari. Baru-baru ni mobo 478 dan ddr1 susah sikit nak dapat..kerana processornya senang dan masih banyak di pasaran...

    Dalam perniagaan, modal ringgit yang besar tak ada makna.
    Kebanyakkan peniaga kita banyak belajar semasa susah dan lalai atau leka masa kita senang.

    Apa pun kami harap, waang akan terus berjaya dengan semangat peniaga bumiputra generasi baru.

    Sponsored content

    Re: [WTB/NB] motherboard 478 terpakai dalam kuantiti yg banyak

    Post by Sponsored content Today at 9:02 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:02 am