Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    cmnew nk buat label dalam blog

    Share

    @mirul1991
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 26
    Age : 25
    Location : Shah Alam Bandar Anggerik
    Job/hobbies : Surf Internet
    Registration date : 28/08/2009

    cmnew nk buat label dalam blog

    Post by @mirul1991 on Sun Nov 22, 2009 10:56 pm

    hi sume....ade sape2 yg bley tlg...aku nk buat label kat dalam blog aku.tapi aku paham prosedurnye...mintak tunjuk ajar kat sape2 yang hebat!! tolong yew!! lol!

    OngBok
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 729
    Location : Dungun Terengganu
    Job/hobbies : Pesara JKR
    Registration date : 18/02/2009

    Re: cmnew nk buat label dalam blog

    Post by OngBok on Sun Nov 22, 2009 11:44 pm

    label yang macamana tu?
    boleh bagi link blog tu?


    --------------------------------------------
    =====================================================
    http://www.photoshopessentials.com/
    http://www.megaleech.eu/index.php
    https://connectnow.acrobat.com/oxxxo2009

    @mirul1991
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 26
    Age : 25
    Location : Shah Alam Bandar Anggerik
    Job/hobbies : Surf Internet
    Registration date : 28/08/2009

    Re: cmnew nk buat label dalam blog

    Post by @mirul1991 on Mon Nov 23, 2009 12:04 am

    nie blognye
    http://amirul1991.blogspot.com/

    saye nak buat label
    1.Gambar
    2.Galera
    3.dan lain-lain

    OngBok
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 729
    Location : Dungun Terengganu
    Job/hobbies : Pesara JKR
    Registration date : 18/02/2009

    Re: cmnew nk buat label dalam blog

    Post by OngBok on Mon Nov 23, 2009 12:09 am

    hmmm.. dah cantek dah blog tu.


    --------------------------------------------
    =====================================================
    http://www.photoshopessentials.com/
    http://www.megaleech.eu/index.php
    https://connectnow.acrobat.com/oxxxo2009

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: cmnew nk buat label dalam blog

    Post by johnburn on Mon Nov 23, 2009 12:15 am

    mksd ko nk tmbah tag ke?


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    @mirul1991
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 26
    Age : 25
    Location : Shah Alam Bandar Anggerik
    Job/hobbies : Surf Internet
    Registration date : 28/08/2009

    Re: cmnew nk buat label dalam blog

    Post by @mirul1991 on Mon Nov 23, 2009 1:40 am

    okey...dah selesai dah masalah tu...skang ni saye nak tukar tajuk nye plak dari WEB BLOG ke @mirul1991.macam manew yew?? adew kene setting die punye kod HTML kew??

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: cmnew nk buat label dalam blog

    Post by johnburn on Mon Nov 23, 2009 2:07 am

    Edit kat Header


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    @mirul1991
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 26
    Age : 25
    Location : Shah Alam Bandar Anggerik
    Job/hobbies : Surf Internet
    Registration date : 28/08/2009

    Re: cmnew nk buat label dalam blog

    Post by @mirul1991 on Mon Nov 30, 2009 6:09 pm

    Komen dan Pandangan anda amatlah dihargai...

    http://amirul1991.blogspot.com/

    Sponsored content

    Re: cmnew nk buat label dalam blog

    Post by Sponsored content Today at 8:29 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:29 am