Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Apa pendapat korang laptop ni?

    Share

    abg burger
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 161
    Registration date : 17/02/2009

    Apa pendapat korang laptop ni?

    Post by abg burger on Tue Nov 17, 2009 12:04 pm

    http://www.sony.com.my/product/vgn-nw25gf

    aku ni masih mencari laptop, tapi x jugak beli2.
    entah le nak pilih mana satu, setakat ni survey2 je...
    so, tengok2 le laptop ni jap...
    rasanya ok jugak.

    kae
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1436
    Location : Puchong
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Apa pendapat korang laptop ni?

    Post by kae on Tue Nov 17, 2009 12:45 pm

    abg burger wrote:http://www.sony.com.my/product/vgn-nw25gf

    aku ni masih mencari laptop, tapi x jugak beli2.
    entah le nak pilih mana satu, setakat ni survey2 je...
    so, tengok2 le laptop ni jap...
    rasanya ok jugak.

    ok jugaklah.. sebab lawa.. dan ok lah dari terms performance..

    lain2 notebook yang boleh menyaingi. ialah Dell Studio 15[ RM 2699] , BenQ S42[RM 2899]

    ok. so apa yang abg burger nak kat laptop nih..??

    klo nak lawa.. mungkin - Sony nih mmg lawa la..
    klo nak performance.. tak lain tak bukan - BenQ S42 la jawapannya...
    graphic..?? - BenQ S42.. Sony nih pun ok gak.. cuma tak setanding dgn BenQ S42 la..
    processor.. BenQ S42 FTW !!..


    --------------------------------------------

    http://reviewstechnology.blogspot.com/
    http://percuma-mp3-download.blogspot.com/
    http://itwarez.via.my
    http://tinyurl.com/keretapercuma

    kae
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1436
    Location : Puchong
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Apa pendapat korang laptop ni?

    Post by kae on Tue Dec 01, 2009 6:54 pm



    --------------------------------------------

    http://reviewstechnology.blogspot.com/
    http://percuma-mp3-download.blogspot.com/
    http://itwarez.via.my
    http://tinyurl.com/keretapercuma

    Sponsored content

    Re: Apa pendapat korang laptop ni?

    Post by Sponsored content Today at 8:31 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:31 pm