Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    lelaman rangkaian sosial melayu

    Share

    LeMaNN
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 2
    Age : 43
    Location : Singapura
    Job/hobbies : pembangunan web/ grafik design
    Registration date : 04/03/2009

    lelaman rangkaian sosial melayu

    Post by LeMaNN on Wed Mar 04, 2009 7:16 am

    Salamz smua rakyat disini, saya org baru disini nak tanya skit.. ada tak kengkawan kat sini yg dah biasa mentadbirkan lelaman yang menggunakan skrip php? bukan apa, saya bukanlah pakar sangat dlm hal-ehwal php ni... baru-baru ini saya baru saja bangunkan lelaman web social networking dwi bahasa ala myspace yg saya nama MeLaYuSiBeR.CoM dan telah saya terjemahkan sendiri kebahasa melayu. Tapi saya percaya banyak terjemahan yg masih blum betul lagi dan ada perkataan yg saya tak tahu lansung nak terjemahkan.-)

    Saya nak cari pentadbir yg boleh membantu saya memperbaiki mutu dan kandungan lelaman tu, dan beberapa kakitangan sukarela yg boleh tolong menyeliakan bahgian-bahgian tertentu... pada masa ini, saya belum berani janji apa-apa.. tapi insyaallah.. kalau projek ini ada potensi untuk bikin duit.. bolehlah kita duduk sama2 dan bincang..

    cubalah kengkawan tengok dan test lelaman tu dan beritahu saya dibahgian manakah yg boleh kengkawan bantu/ atau ada saranan dan maklum balas yg bernas.. silalah tambahkan xxrockerzxx@hotmail.com ke-MSN kengkawan supaya kita boleh sembang dan berbincang online

    sekian saja.. terima kasih

    wassallam..

      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 5:51 am