Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    macamana nak intall usb modem zte wf627

    Share

    lizasroy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 4
    Registration date : 10/06/2009

    macamana nak intall usb modem zte wf627

    Post by lizasroy on Tue Nov 10, 2009 11:27 pm

    salam bro semua..disini aku ada masaalah nak intall usb modem ni..beli s/hand kat mudah.my..masa belitu ok aje dia tunjuk kat aku plug & play..bila balik umah nak intall kat laptop tak leh lak..ada sapa-sapa pakai modem ni leh tolong dak.tq Neutral

    ayoi
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1090
    Age : 86
    Registration date : 04/03/2009

    Re: macamana nak intall usb modem zte wf627

    Post by ayoi on Fri Nov 13, 2009 2:49 pm

    plug kat windows xp vista.. browser drive tu macam thumdrive or pendrive ..dalam tu ada drive file setup utk xp or vista.. install dari situ....


    kalau takde msg semula...


    --------------------------------------------
    ku mencuba survey
    Don't break my heart

    lizasroy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 4
    Registration date : 10/06/2009

    Re: macamana nak intall usb modem zte wf627

    Post by lizasroy on Sat Nov 21, 2009 6:39 pm

    salam bro sorry lewat balas ada hal ...masaalahnya bro aku dah chek tenggok dia punya windows exe. hilang sebabtu tal leh intall..bro ade ker sofware tu..atau kat mana nak carik ...tolong bro.tq

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: macamana nak intall usb modem zte wf627

    Post by test0123 on Sat Nov 21, 2009 8:39 pm

    try tgk sini ZTE Product

    lizasroy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 4
    Registration date : 10/06/2009

    Re: macamana nak intall usb modem zte wf627

    Post by lizasroy on Sat Nov 21, 2009 10:00 pm

    ok tq akan ku cube kat cni...

    Sponsored content

    Re: macamana nak intall usb modem zte wf627

    Post by Sponsored content Today at 2:14 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 2:14 am