Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    software karaoke..

    Share

    rossi8270
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 172
    Location : kL,Sepang,
    Registration date : 02/06/2009

    software karaoke..

    Post by rossi8270 on Tue Nov 10, 2009 6:59 pm

    sper2 kat sini tau mner nk cr karaoke software?
    sng citer yg mcm tmpat karaoke tu..kire kiter taip jer lagu2 yg dlm simpanan kiter,dier trus kuar..xyah pning2 n sakit mate nk cr lagu..
    sng citer yg mcm pusat karaoke tu..
    tlong..

    NazCYPHER32
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 373
    Age : 26
    Location : Seremban
    Job/hobbies : FSsimming,racing sim,3dmodelling
    Registration date : 04/03/2009

    Re: software karaoke..

    Post by NazCYPHER32 on Tue Nov 10, 2009 8:29 pm

    advance karaoke player,trial bole msuk 50 lagu sahaja,and software nih mmg xde cr@ck yer...kalo nk msuk lebih,try la karafun...aku cdgkan advance karaoke player la,pakcik aku pn pakai ni bwat dj majlis kawin,dlu harga mse v3 dlu $49.99...harga v4 plak baru $39.99..pelik..

    rossi8270
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 172
    Location : kL,Sepang,
    Registration date : 02/06/2009

    Re: software karaoke..

    Post by rossi8270 on Tue Nov 10, 2009 9:54 pm

    karafun tu bleh search lagu2 cm aku ckp tu ker?
    taip jer aper tjuk atau artis,trus kuar..

    NazCYPHER32
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 373
    Age : 26
    Location : Seremban
    Job/hobbies : FSsimming,racing sim,3dmodelling
    Registration date : 04/03/2009

    Re: software karaoke..

    Post by NazCYPHER32 on Wed Nov 11, 2009 3:45 pm

    xtau.aku xtest pn..test ler..tp advanca karaoke player ade tag,gmbar artis skali,kilk jer gnbor artis trus kluar list lagu,mcm k box la,tp kne setup sndiri la lagunye..

    tasek16
    Moderators
    Moderators

    Number of posts : 188
    Registration date : 13/10/2009

    Re: software karaoke..

    Post by tasek16 on Wed Nov 11, 2009 4:08 pm

    Try tengok karaoke management software ni...
    http://www.latshawsystems.com/ProductDetails_Karma.aspx

    iwan1989
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 21
    Registration date : 11/08/2009

    Re: software karaoke..

    Post by iwan1989 on Sun Jan 31, 2010 2:06 pm

    pe yg susah sngat,ni tnye aku yg juruteknik nih...kalo p kat karaoke,aku gune power dvd 6.0......mcm yg ko mintak tu la......hahahaha

    Sponsored content

    Re: software karaoke..

    Post by Sponsored content Today at 5:04 am


      Current date/time is Tue Jan 24, 2017 5:04 am