Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    NAK ORDER INK, TONER ATAU CARTRIDGE? BEST PRICE UTK AHLI TANYA PUTERA

    Share

    tok sangga
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 2
    Registration date : 10/11/2009

    NAK ORDER INK, TONER ATAU CARTRIDGE? BEST PRICE UTK AHLI TANYA PUTERA

    Post by tok sangga on Tue Nov 10, 2009 6:10 pm

    Salam... sy ada supply ink, cartridge dan toner dengan harga terbaik. confirm tak mengecewakan sebab sy pun tak nak dikecewakan oleh supplier lain. Company strong sebab dapat backup drp 21 supplier stationery & office supplies. makna kata...stok tak putus la.

    satu lagi...kalau nak wat duit pun sy leh ajar jugak. jadi ejen sy byr komisyen tinggi. boleh pilih nak dpt mingguan, bulanan atau mcm yg sy dpt 3 bulan skali.

    i help u help me help everybody...

    p/s : pm for more info

    wslm.
    syah s/u

      Current date/time is Wed Dec 13, 2017 11:27 am