Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    KIS 2010 problem

    Share

    farhan91
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 34
    Registration date : 02/10/2009

    KIS 2010 problem

    Post by farhan91 on Fri Nov 06, 2009 1:11 pm

    saye ade masalah laa
    actually mcm mane nak delete virus gune KIS 2010?
    saye full scan once a week
    tapi tak ade virus detected pun
    saye check dekat my protection
    saye ade 365 viruses 4 trojans 2 adwares
    saye scan tak ade plak virus detected
    and knape KIS 2010 tak disinfect sue trojans and virus tuu?
    tolong saye!!!

    the_ultimatez_najman
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 521
    Age : 22
    Location : Shah Alam,Selangor
    Job/hobbies : Pc,Pc,Pc
    Registration date : 19/02/2009

    Re: KIS 2010 problem

    Post by the_ultimatez_najman on Fri Nov 06, 2009 2:02 pm

    x der aper2 tu...
    virus tu yg kis detect sebelom2 nih..
    kis akan otomatik delete virus tu..dunwory...

    kae
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1436
    Location : Puchong
    Registration date : 16/02/2009

    Re: KIS 2010 problem

    Post by kae on Fri Nov 06, 2009 5:15 pm

    @farhan91.. tuh ko tgk statistic la..


    --------------------------------------------

    http://reviewstechnology.blogspot.com/
    http://percuma-mp3-download.blogspot.com/
    http://itwarez.via.my
    http://tinyurl.com/keretapercuma

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 29
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: KIS 2010 problem

    Post by TOYSЯUS on Fri Nov 06, 2009 11:16 pm

    Ni bukan KIS problem, ni user problem.
    Heheh.

    Ape yg farhan tgk tu bukan bermaksud dalam PC farhan sekarang ni ada 365 virus, 4 trojan dan 2 adwares.

    Itu sebenarnya memberitahu, sejak farhan install KIS 2010 tu, dah 365 virus, 4 trojan dan 2 adwares yang telah ditangani oleh KIS2010 tu.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    big mama
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 40
    Registration date : 13/10/2009

    Re: KIS 2010 problem

    Post by big mama on Sat Nov 07, 2009 6:15 pm

    ??????????? wrote:Ni bukan KIS problem, ni user problem.
    Heheh.

    Ape yg farhan tgk tu bukan bermaksud dalam PC farhan sekarang ni ada 365 virus, 4 trojan dan 2 adwares.

    Itu sebenarnya memberitahu, sejak farhan install KIS 2010 tu, dah 365 virus, 4 trojan dan 2 adwares yang telah ditangani oleh KIS2010 tu.

    ooo camtu.

    bDk L@g3NDa
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 213
    Age : 27
    Location : 127.0.0.1
    Job/hobbies : Asst. Technician
    Registration date : 13/02/2009

    Re: KIS 2010 problem

    Post by bDk L@g3NDa on Sun Nov 08, 2009 10:25 pm

    Dan pada Settings KIS2010 tu, farhan91 boleh setkan samada nak KIS2010 tu buat tindakan secara Auto, Disinfect atau Delete terus jika detect virus..

    Sponsored content

    Re: KIS 2010 problem

    Post by Sponsored content Today at 8:28 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:28 pm