Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [WTS] Kingston RAM ddr2 512 MB 533 x 2 , Cosair ddr2 512MB 533 , kingston 512MB 667

    Share

    SouthSider
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 195
    Age : 30
    Location : dari Selatan nak ke Utara
    Registration date : 17/02/2009

    [WTS] Kingston RAM ddr2 512 MB 533 x 2 , Cosair ddr2 512MB 533 , kingston 512MB 667

    Post by SouthSider on Tue Mar 03, 2009 10:04 pm

    ada dua keping ram kingston 533
    sekeping ram kingston 667
    sekeping ram cosair

    sbb jual aku dah tukar mobo baru
    mobo baru aku x support ram model 533 nya
    yang model 667 x pakai sbb mobo yg lama x support
    jadi x pernah pakai

    kalo ada sesiapa nak beli bleh pm aku
    harga korang offer lah

    mon678
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 503
    Age : 30
    Location : jb
    Job/hobbies : computer2....computer x habis2
    Registration date : 18/02/2009

    Re: [WTS] Kingston RAM ddr2 512 MB 533 x 2 , Cosair ddr2 512MB 533 , kingston 512MB 667

    Post by mon678 on Wed Mar 04, 2009 9:24 am

    ram ddr400 512mb tak ade?

    SouthSider
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 195
    Age : 30
    Location : dari Selatan nak ke Utara
    Registration date : 17/02/2009

    Re: [WTS] Kingston RAM ddr2 512 MB 533 x 2 , Cosair ddr2 512MB 533 , kingston 512MB 667

    Post by SouthSider on Wed Mar 04, 2009 12:36 pm

    ram ddr400 dah bagi kat member lah bro

    iiapaii
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 5
    Registration date : 07/03/2009

    Re: [WTS] Kingston RAM ddr2 512 MB 533 x 2 , Cosair ddr2 512MB 533 , kingston 512MB 667

    Post by iiapaii on Sun Mar 29, 2009 3:14 am

    Salam,,

    Kingston RAM ddr2 512 MB 533MHz ada lg tak, aku nak angkat both, brape? location kalau boleh COD

    Sponsored content

    Re: [WTS] Kingston RAM ddr2 512 MB 533 x 2 , Cosair ddr2 512MB 533 , kingston 512MB 667

    Post by Sponsored content Today at 7:37 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:37 pm