Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Gmail Hack

    Share

    AhmadSyazwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 414
    Age : 28
    Location : PERLIS
    Job/hobbies : Main Tuju Kasut
    Registration date : 26/02/2009

    Gmail Hack

    Post by AhmadSyazwan on Sun Nov 01, 2009 6:14 pm

    baca kat blog ni.

    http://techotips.blogspot.com/2009/06/gmail-hacker-gmail-hacking-software-to.html

    apa pendapat korang?
    boleh jadi ke benda ni?

    pendapat ak tak semudah tu nak hack.apatah lagi nak hack google id.
    tak silap aku blogger kena hack pun last tahun 2006.
    pastu google up kan lagi security.
    lagi satu bukan sewenang-wenangnya org nak sharing hacking knowledge.betul x?

    lets sharing..

    mikicun
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 199
    Location : somewhere i belongs...
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Gmail Hack

    Post by mikicun on Sun Nov 01, 2009 11:08 pm

    gmail dia blok file .exe, so ko x leh nak send kat org lain tanpa rarkan dulu fail tuh..

    kedua.. apa kejadahnya dia mintak password email ko?. dah sah2 mamat yang buat program tuh dapat ko punya gmail password, free.... nih kes sama cam internet banking la yang cakap ada error dan suruh ko tulis balik password ko...

    bangang betul la kat sapa2 yang x paham benda nih.... cian

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Gmail Hack

    Post by teri-chan on Mon Nov 02, 2009 7:49 am

    pada aku takde sapa leh mintak password aku unless aku msuk registered website. kalu nk mintak saje2 sori le...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    AhmadSyazwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 414
    Age : 28
    Location : PERLIS
    Job/hobbies : Main Tuju Kasut
    Registration date : 26/02/2009

    Re: Gmail Hack

    Post by AhmadSyazwan on Mon Nov 02, 2009 10:45 am

    ak dah agak penipu ja ni.
    tp org yg comment kat blog dia boleh percaya plak

    MalaYneuMaya
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1044
    Age : 32
    Job/hobbies : kejar biawak, kunyah milo beku
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Gmail Hack

    Post by MalaYneuMaya on Mon Nov 02, 2009 9:18 pm

    assalamualaikum...

    haha tu la..mintak password tu yg lawak tu..apa kena mengena pulak..

    aku agak fungsi dia mcm ni..ko bagi password emel ko nanti masuk database diorang, cth ayam@gmail.com, pass: ayamgoreng...then org lain nak hack emel ko..program tu just call database diorang dan bagi password kat org tu..kehkeh

    kalu ada program2 yg mintak password ni pedulikan je


    --------------------------------------------

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Gmail Hack

    Post by TOYSЯUS on Tue Nov 03, 2009 1:25 am

    Bukan la. Betul la tu apa mamat tu cakap.

    Macam ni algo dia:
    1. Ko akan build "gmailhacker.exe" ko sendiri. Tapi, untuk mengelakkan kejadian ragut, ko create la dummy gmail account yang akan ko guna untuk build "gmailhacker.exe" tu.
    2. File "gmailhacker.exe" yang telah di built tu ko bagi kat hacker-wannabe aka. noob hacker yang kononnyer nak hack google account orang lain. Meaning that ko akan hack akaun seorang hacker yang noob.
    Ko kencing la dia cakap "Ha, ni aku ada file gmail hacker yang ko bleh guna untuk hack acc gmail si polan".
    3. Bila dia terpedaya, dia pun akan run lah "gmailhacker.exe" yang ko built tu.
    4. Bile dia tekan butang "Hack Them", akan terprompt Error, di sebalik tabirnya gmailID dan password hacker-wannabe tersebut akan dihantar ke akaun gmail dummy yang korang create masa nak build gmailhacker.exe di step #1 tadi..

    Ha.. Camtu la gamaknyer.
    Tapi pastikan korang bagi kat hacker-wannabe aka noob hacker. Kalau bagi kat expert or experienced hacker mmg la diorang tahu dier tengah kene kencing ngan korang.


    *ini cuma expected algo from aku je, aku tak test pun. malas nak create gmail dummy. aka. malas nak buat kerja jahat. haha.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    MADReaLJL
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 112
    Registration date : 03/04/2009

    Re: Gmail Hack

    Post by MADReaLJL on Tue Nov 03, 2009 3:15 am

    ??????????? wrote:Bukan la. Betul la tu apa mamat tu cakap.

    Macam ni algo dia:
    1. Ko akan build "gmailhacker.exe" ko sendiri. Tapi, untuk mengelakkan kejadian ragut, ko create la dummy gmail account yang akan ko guna untuk build "gmailhacker.exe" tu.
    2. File "gmailhacker.exe" yang telah di built tu ko bagi kat hacker-wannabe aka. noob hacker yang kononnyer nak hack google account orang lain. Meaning that ko akan hack akaun seorang hacker yang noob.
    Ko kencing la dia cakap "Ha, ni aku ada file gmail hacker yang ko bleh guna untuk hack acc gmail si polan".
    3. Bila dia terpedaya, dia pun akan run lah "gmailhacker.exe" yang ko built tu.
    4. Bile dia tekan butang "Hack Them", akan terprompt Error, di sebalik tabirnya gmailID dan password hacker-wannabe tersebut akan dihantar ke akaun gmail dummy yang korang create masa nak build gmailhacker.exe di step #1 tadi..

    Ha.. Camtu la gamaknyer.
    Tapi pastikan korang bagi kat hacker-wannabe aka noob hacker. Kalau bagi kat expert or experienced hacker mmg la diorang tahu dier tengah kene kencing ngan korang.


    *ini cuma expected algo from aku je, aku tak test pun. malas nak create gmail dummy. aka. malas nak buat kerja jahat. haha.
    memang betul pun.. xtau la kalo ada gak orang kena tipu camni.. hahaha

    MalaYneuMaya
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1044
    Age : 32
    Job/hobbies : kejar biawak, kunyah milo beku
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Gmail Hack

    Post by MalaYneuMaya on Tue Nov 03, 2009 12:41 pm

    assalamualaikum...

    Spoiler:
    ??????????? wrote:Bukan la. Betul la tu apa mamat tu cakap.

    Macam ni algo dia:
    1. Ko akan build "gmailhacker.exe" ko sendiri. Tapi, untuk mengelakkan kejadian ragut, ko create la dummy gmail account yang akan ko guna untuk build "gmailhacker.exe" tu.
    2. File "gmailhacker.exe" yang telah di built tu ko bagi kat hacker-wannabe aka. noob hacker yang kononnyer nak hack google account orang lain. Meaning that ko akan hack akaun seorang hacker yang noob.
    Ko kencing la dia cakap "Ha, ni aku ada file gmail hacker yang ko bleh guna untuk hack acc gmail si polan".
    3. Bila dia terpedaya, dia pun akan run lah "gmailhacker.exe" yang ko built tu.
    4. Bile dia tekan butang "Hack Them", akan terprompt Error, di sebalik tabirnya gmailID dan password hacker-wannabe tersebut akan dihantar ke akaun gmail dummy yang korang create masa nak build gmailhacker.exe di step #1 tadi..

    Ha.. Camtu la gamaknyer.
    Tapi pastikan korang bagi kat hacker-wannabe aka noob hacker. Kalau bagi kat expert or experienced hacker mmg la diorang tahu dier tengah kene kencing ngan korang.


    *ini cuma expected algo from aku je, aku tak test pun. malas nak create gmail dummy. aka. malas nak buat kerja jahat. haha.

    i see.. camtu ye?

    rupanya kita la yg curi id org..kehkeh


    --------------------------------------------

    AhmadSyazwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 414
    Age : 28
    Location : PERLIS
    Job/hobbies : Main Tuju Kasut
    Registration date : 26/02/2009

    Re: Gmail Hack

    Post by AhmadSyazwan on Wed Nov 04, 2009 1:07 pm

    sapa hacker kat putera.com ni?
    nak juga ak tahu.
    blh tolong hack blog yg *tut ni

    http://agama-perlis.blogspot.com/

    pm me..kita boleh kerjasama

    hakimiz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 270
    Age : 26
    Location : The City of Danga....
    Job/hobbies : = Student IT deparment =
    Registration date : 22/06/2009

    Re: Gmail Hack

    Post by hakimiz on Thu Jan 21, 2010 12:43 am

    yg penting ko kne pandai wat social engineering hak hak...
    pndai ckp biar org cye kat ko 100%..
    prnah tgk cite Hacker x??
    sekali pandang jek tgk password org trus leh igt... Exclamation
    beware of Hacker..

    awi216
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 174
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Gmail Hack

    Post by awi216 on Fri Jan 22, 2010 7:40 pm

    berhati2 lah sesapa yang guna wireless semasa membuat apa2 online banking, atau apa2 saja yang penting dan perlu guna password dan ID. Skrang ni senang2 jer diorang bleh sedut semua benda tu. Tak kisah encrypted ke, https ke, wpa2 ke,, skali sedut boleh pergi dalam 1 kilometer radius(bergantung kepada hardware).

    Mcam google tu, bukan nak kata la,, mmg senang kena hack kalu kena caranya..

    AhmadSyazwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 414
    Age : 28
    Location : PERLIS
    Job/hobbies : Main Tuju Kasut
    Registration date : 26/02/2009

    Re: Gmail Hack

    Post by AhmadSyazwan on Sat Jan 23, 2010 11:38 pm

    wah dah up balik topic ni.
    baru2 ni website mahkamah dah kena hack.

    Sponsored content

    Re: Gmail Hack

    Post by Sponsored content Today at 11:59 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:59 am