Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [wtb] Laptop Dell Latitude d610

    Share

    biosfree
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 90
    Registration date : 22/02/2009

    [wtb] Laptop Dell Latitude d610

    Post by biosfree on Tue Mar 03, 2009 5:43 pm

    sesiapa yg ada info pasal Dell latitude d610 yg nak kena jual 2nd hand/refurbish ke....tlg info kat aku....urgent....
    masih mencari dari dulu smpi sekarng.....nak cari offer yg ok jer......

    biosfree
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 90
    Registration date : 22/02/2009

    Re: [wtb] Laptop Dell Latitude d610

    Post by biosfree on Sun Mar 08, 2009 3:55 pm

    hemmm..mcm x der jer

    syrup
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 72
    Age : 27
    Location : epo
    Job/hobbies : spending,travelling and mostly gaming
    Registration date : 14/02/2009

    Re: [wtb] Laptop Dell Latitude d610

    Post by syrup on Sun Mar 08, 2009 9:27 pm

    jarang orang nak jual laptop macam tu second-hand bro..btw,cuba try kat lowyat.net@cari kat lowyat terus..glad to help Very Happy

    fad2905
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 1
    Age : 47
    Location : Kulim,Kedah
    Registration date : 09/03/2009

    Re: [wtb] Laptop Dell Latitude d610

    Post by fad2905 on Mon Mar 09, 2009 9:37 pm

    nak cari laptop HP Compaq nx8220.yang rosak lcd pon tak pa sebab nak guna m/board.sapa2 yang ada atau tahu kat mana ada jual laptop 2ndhand, boleh hunbungi saya.
    terimaksih..

    TMMASTER
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 56
    Age : 31
    Location : Sri Gombak
    Job/hobbies : Technical Assistant
    Registration date : 23/02/2009

    Re: [wtb] Laptop Dell Latitude d610

    Post by TMMASTER on Thu Mar 12, 2009 1:49 pm

    aku nk refurbish DELL Inspiron 8100 ade sape2 nk x?

    Offer aku....

    Pm aku ek....

    biosfree
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 90
    Registration date : 22/02/2009

    Re: [wtb] Laptop Dell Latitude d610

    Post by biosfree on Thu Mar 12, 2009 3:21 pm

    eh........thread ni nak DELL d610 naper lak..tetiba ada HP la...inspiron le....eh

    TMMASTER
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 56
    Age : 31
    Location : Sri Gombak
    Job/hobbies : Technical Assistant
    Registration date : 23/02/2009

    Re: [wtb] Laptop Dell Latitude d610

    Post by TMMASTER on Thu Mar 12, 2009 4:56 pm

    ala jgn la mare..tumpng je..maaf ek

    hayun
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 38
    Age : 30
    Location : kat utara nak pi barat
    Registration date : 15/02/2009

    Re: [wtb] Laptop Dell Latitude d610

    Post by hayun on Sat Mar 14, 2009 7:46 pm

    aku guna dell latitude D610

    ape keistimewaanye dell latitude D610 ni...

    biosfree
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 90
    Registration date : 22/02/2009

    Re: [wtb] Laptop Dell Latitude d610

    Post by biosfree on Mon Mar 16, 2009 8:24 pm

    bukan nyer aper....aku nyer yg asal dah tamat riwayat...jadi banyk nostalgia/sweet memory yg ssh nak terangkan dgn kata2 ngan d610 ni , yg baru dah x de....dah ader yg 2nd or refurbish.... sebab tu nak beli benda yg sama... Razz

    Sponsored content

    Re: [wtb] Laptop Dell Latitude d610

    Post by Sponsored content Today at 4:27 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:27 am