Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Spy Camera

    Share

    AhmadSyazwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 414
    Age : 28
    Location : PERLIS
    Job/hobbies : Main Tuju Kasut
    Registration date : 26/02/2009

    Spy Camera

    Post by AhmadSyazwan on Sat Oct 31, 2009 2:43 pm

    ada ahli putera yang pernah pasang spy cam?
    boleh cita pengalaman.
    besar mana spy cam ni?
    dengar..spy cam dipasang di sesuatu lokasi pada jam 1am,2am...utk mengelakkan org lain tahu.


    ok..kita pasang spy cam kat rumah kita..
    pastu kita pergi melancong ke langkawi..
    dari langkawi kita boleh pantau rumah kita kan?asalkan ada connection internet..
    lebih canggih lagi, kita boleh control kedudukan spy cam hanya didepan komputer..kat mana nak fokus..

    hmm..ketinggalannya ak..baru tahu teknologi ni.
    sebab tu bertanya.
    sebenarnya sistem cctv pun masih kurang faham.
    banyak lagi perlu belajar.

    harap puteranian boleh sharing konwledge tentang cctv dan spy cam ni..

    thanks..

    big mama
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 40
    Registration date : 13/10/2009

    Re: Spy Camera

    Post by big mama on Sun Nov 01, 2009 6:52 pm

    sepai kamera tu kat mana beli yek?

    biosfree
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 90
    Registration date : 22/02/2009

    Re: Spy Camera

    Post by biosfree on Mon Nov 02, 2009 8:32 pm

    ada 1 kaedah aku mmg tengah pakai...boleh la...cuma perlu ada connection internet yg stabil n laju...aku buat ni nak pantau penggunaan makmal komputer skolah..pasang gak cam yg beli kat kedai2 pc yg at least 5 mp la baru terang sikit.benda2 yg perlu

    1. internet connection yg laju kat sekolah/rumah....dan broadband kalau nak guna laptop.
    2. register teAMviewer (free je; teamviewer.com)satu d PC sekolah/rumah) satu lagi kat laptop leh bwa mana2
    3. webcam.
    4. software cam atau yg seumpamanya....

    boleh la...cuma kalau nk tgk gmbr gerak2 tu..lmbt la.....tapi kalau connection laju..ok kot...

    Sponsored content

    Re: Spy Camera

    Post by Sponsored content Today at 4:24 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 4:24 am