Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    cerita la kelebihan ultra suft???

    Share

    syukurz
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 577
    Age : 26
    Location : Kuala Pilah
    Job/hobbies : Students IT
    Registration date : 14/03/2009

    cerita la kelebihan ultra suft???

    Post by syukurz on Thu Oct 29, 2009 11:04 pm

    salam kawan2 yg penah guna software ultra surf?
    sy nk gak tau bgus ke guna software ni?? hmm adasoftware lain
    selain ni yg lebih hebat dan boleh melajukan internet speed??

    kerim
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 9
    Registration date : 19/04/2009

    Re: cerita la kelebihan ultra suft???

    Post by kerim on Mon Nov 02, 2009 1:17 pm

    Ultra surf befungsi sebagai proxy dan dapat bypass firewall atau apa2 web filtering...nak kata laju, macam biasa je aku tengok..satu lagi program ni free of charge..

    ScareCreW
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 357
    Registration date : 17/03/2009

    Re: cerita la kelebihan ultra suft???

    Post by ScareCreW on Tue Nov 03, 2009 8:10 am

    ultra surf dicipta untuk bypass the great firewall of china, iran, saudi, gian sangat nak pergi myspace, friendster dari tempat belajar/kerja, u got an idea.

    ultimate
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 104
    Location : Damansara
    Registration date : 14/02/2009

    Re: cerita la kelebihan ultra suft???

    Post by ultimate on Tue Nov 03, 2009 1:22 pm

    klu sesapa yg sukar nk msuk YM leh try gna ultra surf ni..msti leh msuk.



    http://jiwangpc.blogspot.com/

    penbiru2009
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 74
    Age : 36
    Location : Kuala Lumpur
    Registration date : 21/06/2009

    Re: cerita la kelebihan ultra suft???

    Post by penbiru2009 on Wed Dec 09, 2009 8:35 pm

    Firewall kat opis aku diorang guna iprism. Aku dah guna ultrasurf, takleh masuk gak. Facebook, friendster semua takleh masuk, nak download dari rapidshare pun takleh. Huhu

    awi216
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 174
    Registration date : 02/03/2009

    Re: cerita la kelebihan ultra suft???

    Post by awi216 on Thu Dec 10, 2009 9:54 am

    Cubalah cuba, anda guna yg seangkatan dengannya cam freegate(dh tkleh dh kot), tor, your freedom, dan google la untuk contoh2 selainnya. Dan nak guan ultra make sure updated to latest version.

    Sponsored content

    Re: cerita la kelebihan ultra suft???

    Post by Sponsored content Today at 5:39 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 5:39 pm