Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [wts]mboad dan ram

    Share

    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    [wts]mboad dan ram

    Post by anakberudu on Wed Oct 28, 2009 11:54 pm

    Item: asrock G31M-S mboad Dan crosair 1gb ddr2 667 Ram
    keadaan: Asrock <baru> tak sempat pakai sebab dah terbeli mboad ASUS P5N32-E SLI
    Ram pulak terpakai
    Pakege :Mboad,manual,back panel,kotak dan resid kalau minat,
    Ram dan kotak
    Harga :Rm200 Nego
    Lokasi :langkawi
    Contac :0173208005
    Warenti :seminggu personal warenti setahun dari kedai nak claim kalu boleh mai langkwi

    kalau minat Mboad ASUS P5N32-E SLI boleh jugak Offer saya terima kasih.

    <==----gambaq mboad. ram takpayah letak gambar kot na

    kaiserkhairi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 47
    Registration date : 07/03/2009

    Re: [wts]mboad dan ram

    Post by kaiserkhairi on Thu Oct 29, 2009 9:19 pm

    nak beli ram tu sahaja.. berapa yer?
    hantar guna pos express...

    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    Re: [wts]mboad dan ram

    Post by anakberudu on Thu Oct 29, 2009 11:06 pm

    --------------itam dah jual Rm150 saje kat kawan tenkiew-----------------------

    sengkuang
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 32
    Registration date : 10/03/2009

    Re: [wts]mboad dan ram

    Post by sengkuang on Sun Nov 01, 2009 5:25 pm

    blom apa dah kena sambar ..... Cool

    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    Re: [wts]mboad dan ram

    Post by anakberudu on Sun Nov 01, 2009 9:05 pm

    yeye heheh p offer kawan tadi segara dia kebas, maklom le barang murah Boad tu aku baru pakai 4 ari jek.. jual sebab dah ada boad lain. hehehe..jual skali ngan ram wo.. heheheheh

    Sponsored content

    Re: [wts]mboad dan ram

    Post by Sponsored content Today at 6:12 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:12 pm