Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Problem!! Nak buat https guna jboss.. tolong!!

    Share

    rusdi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 15
    Registration date : 25/03/2009

    Problem!! Nak buat https guna jboss.. tolong!!

    Post by rusdi on Wed Oct 28, 2009 5:26 pm

    Salam,

    Aku ade masalah nie.. aku ada 2 server. 1 Web Server dan 1 lagi DB Server.. nak buat https yg web server tue..

    so sesape ada pengalaman tu wat https guna self-sign Cert tu minta tolong ajar aku.. huhuh..

    rusdi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 15
    Registration date : 25/03/2009

    Re: Problem!! Nak buat https guna jboss.. tolong!!

    Post by rusdi on Thu Oct 29, 2009 4:31 pm

    takde sesape pun terer pasal jboss kat dalam nie ke?? huhuhu

      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:29 am