Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    blogspot embbed komen

    Share

    ScareCreW
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 357
    Registration date : 17/03/2009

    blogspot embbed komen

    Post by ScareCreW on Tue Oct 27, 2009 10:50 am

    kenapa orang [blogger yg guna blogsport] suka gunakan blogspot 'embbed komen' ?

    jika menggunakan 'noscript' atau 'disable javascript' tak keluar langsung kotak komen tersebut.

    padan muka beliau. ingat nak komen tapi ruang komen tak mesra pengunjung. apa salahnya guna pilihan komen muka berasingan atau pop-up komen ?

    ok suka hati merekalah. mereka punya blog.

    pada yg nak komplen mengapa perlu disable javascript atau menggunakan 'noscript' ini sebabnya.

    surfing web lebih laju dan lancar sebab tidak perlu menunggu paparan iklan dari pihak ketiga keluar. kau orang taulah sekarang satu blog pasang berbelas iklan, kotak jerit, wijet, apalagintah. bila ada ladang pelayan jarak jauh tersebut tu perlahan, kena tunggu berminit page tak siap loading.

    kae
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1436
    Location : Puchong
    Registration date : 16/02/2009

    Re: blogspot embbed komen

    Post by kae on Tue Oct 27, 2009 3:18 pm

    relax scarecrew. setiap orang ada pendapat masing2..


    --------------------------------------------

    http://reviewstechnology.blogspot.com/
    http://percuma-mp3-download.blogspot.com/
    http://itwarez.via.my
    http://tinyurl.com/keretapercuma

    ultimate
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 104
    Location : Damansara
    Registration date : 14/02/2009

    Re: blogspot embbed komen

    Post by ultimate on Tue Oct 27, 2009 6:34 pm

    hehehehe..ye ker..ala rilek bro..rilek..

    http://jiwangpc.blogspot.com/

    meteora11
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 53
    Location : atas bumi bawah langit
    Registration date : 04/05/2009

    Re: blogspot embbed komen

    Post by meteora11 on Thu Oct 29, 2009 3:58 pm

    bagi aku kita xleh nk pertikaikan soal ni...
    terpulang pada user utk akses atau x ssuatu blog..
    lau user sndiri rase blog tu trlalu complex dngan iklan2,mngkin user tu sndri xkan surf lg..dan dari ctu pihak pembuat blog akan menilai kenapa blog diorang xramai user yg akses..

    Sponsored content

    Re: blogspot embbed komen

    Post by Sponsored content Today at 11:57 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:57 am