Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Nak buat duit guna blog atau web.caranya adalah.tkn sini

    Share

    aimanaico
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 111
    Age : 20
    Location : jaybee
    Job/hobbies : modelling,hackin
    Registration date : 22/02/2009

    Nak buat duit guna blog atau web.caranya adalah.tkn sini

    Post by aimanaico on Mon Oct 19, 2009 3:28 pm

    NK BUAT DUIT...tkn link di bwh dan register...lps register kamu sebarkan link di bawah di blog anda atau website...


    REGISTER TAU!!!!



    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=aimanaico

    TEKAN SINI DAN REGISTER

    aimanaico
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 111
    Age : 20
    Location : jaybee
    Job/hobbies : modelling,hackin
    Registration date : 22/02/2009

    ermmm

    Post by aimanaico on Mon Oct 19, 2009 4:34 pm

    puas hati dgn pendapatan anda...lumayan ke tidak komen tau!!!!

    register tau!!!!

    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=aimanaico

    kae
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1436
    Location : Puchong
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Nak buat duit guna blog atau web.caranya adalah.tkn sini

    Post by kae on Mon Oct 19, 2009 5:26 pm

    AW oke je la.. tapi tak tau nak cashout cmne..


    --------------------------------------------

    http://reviewstechnology.blogspot.com/
    http://percuma-mp3-download.blogspot.com/
    http://itwarez.via.my
    http://tinyurl.com/keretapercuma

    aimanaico
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 111
    Age : 20
    Location : jaybee
    Job/hobbies : modelling,hackin
    Registration date : 22/02/2009

    Re: Nak buat duit guna blog atau web.caranya adalah.tkn sini

    Post by aimanaico on Mon Oct 19, 2009 7:45 pm

    kae wrote:AW oke je la.. tapi tak tau nak cashout cmne..


    cashout maksud awk???redeem money...sekurg2nya 75$..bru bleh redeem..huhu!!!

    mrx
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 27
    Registration date : 07/05/2009

    Duit langgar

    Post by mrx on Mon Nov 02, 2009 1:54 pm

    Kalau nak try earn money tanpa modal klik sini...free,kalau upgrade lagi byk dapat.Huhu

    http://www.MoneyBumper.com/Main.cfm?R=81317


    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: Nak buat duit guna blog atau web.caranya adalah.tkn sini

    Post by johnburn on Mon Nov 02, 2009 4:04 pm

    Pembangunan Laman Sesawang
    Perbincangan mengenai Pembangunan Web, Blog, HTML, XML, ASP, CSS, JavaScript, JSP, PHP dan sebagainya.

    E-Income
    Perbincangan mengenai E-Income.


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    OngBok
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 729
    Location : Dungun Terengganu
    Job/hobbies : Pesara JKR
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Nak buat duit guna blog atau web.caranya adalah.tkn sini

    Post by OngBok on Mon Nov 02, 2009 4:20 pm

    nak buat duit pi bincang kat thread yang disediakan, yer tak?


    --------------------------------------------
    =====================================================
    http://www.photoshopessentials.com/
    http://www.megaleech.eu/index.php
    https://connectnow.acrobat.com/oxxxo2009

    mrx
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 27
    Registration date : 07/05/2009

    Re: Nak buat duit guna blog atau web.caranya adalah.tkn sini

    Post by mrx on Mon Nov 02, 2009 4:33 pm

    OngBok wrote:nak buat duit pi bincang kat thread yang disediakan, yer tak?


    Sorry brother..terlepas pulak kat sini..hehehe

    cixent
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 44
    Age : 27
    Location : Tumpat, Kelantan
    Job/hobbies : Jobless
    Registration date : 08/04/2009

    Re: Nak buat duit guna blog atau web.caranya adalah.tkn sini

    Post by cixent on Wed Nov 04, 2009 10:38 pm

    Patut r aku rasa pelik jerrkk..

    Sponsored content

    Re: Nak buat duit guna blog atau web.caranya adalah.tkn sini

    Post by Sponsored content Today at 7:06 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:06 am