Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    mcm mana nak buang mintak tlg otai selesaikan pls

    Share

    fatinman
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 34
    Registration date : 07/07/2009

    mcm mana nak buang mintak tlg otai selesaikan pls

    Post by fatinman on Mon Oct 19, 2009 1:45 pm

    nak mintak otai kat luar sane tlg selesaikan masalah ni,ianya berlaku tetiba2 je xtau mana dtgnye tapi telah mambuatkan pc jadi slowwwww yg teramat sampai nak bukak page makan masa 10 minit,so mintak tlg sesangat pada yg bijak pandai selesaikan sy budak baru belajar

    fatinman
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 34
    Registration date : 07/07/2009

    Re: mcm mana nak buang mintak tlg otai selesaikan pls

    Post by fatinman on Mon Oct 19, 2009 1:52 pm

    sory lupa nak pos bendanye yg bermasalah ni dia[img][/img]

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: mcm mana nak buang mintak tlg otai selesaikan pls

    Post by test0123 on Mon Oct 19, 2009 2:24 pm

    jika adik guna microsoft 2003 boleh cuba ni
    *download hotfix ni..mgkin boleh solve problem tu..tgk pakage (Vbe6.msp) ada problem.

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: mcm mana nak buang mintak tlg otai selesaikan pls

    Post by test0123 on Mon Oct 19, 2009 2:27 pm

    lupa insert link... sini adik..

    hotfix (Vbe6.msp)

    fatinman
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 34
    Registration date : 07/07/2009

    Re: mcm mana nak buang mintak tlg otai selesaikan pls

    Post by fatinman on Mon Oct 19, 2009 5:46 pm

    k bro otai dah selesai dah terima kasih bebanyak atas bantuan anda

    Sponsored content

    Re: mcm mana nak buang mintak tlg otai selesaikan pls

    Post by Sponsored content Today at 6:42 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:42 pm