Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    siapa ada jual pen driver murah!!!

    Share
    avatar
    azmanpks82
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 18
    Age : 35
    Location : kudat
    Registration date : 08/03/2009

    siapa ada jual pen driver murah!!!

    Post by azmanpks82 on Mon Oct 12, 2009 7:19 am

    assalammualikum,,

    siapa ada jual pen driver murah

    1GB = ?

    2GB = ?

    4GB = ?

    8GB = ?

    TAPI BAGILAH HARGA MURAH2 YER.. CADANG MAU BELI BANYAK... BAGI TAU SEKALI JENAMA PEN DRIVE TU...

    strange
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 6
    Age : 30
    Location : Sandakan<=>Labuan
    Job/hobbies : student
    Registration date : 13/10/2009

    Re: siapa ada jual pen driver murah!!!

    Post by strange on Tue Oct 13, 2009 1:14 am

    org kudat ka?
    brp unit mau?
    kwn sy ada jual 4gb xtau la brp unit yg ada clearence stock ..
    kingmax yg kecik tu (stick), market price dlm rm40 xsilap..
    dia jual rm31 , mayb ada spesel price klu beli lg mura..
    pa2 hal msg jak Smile
    avatar
    azmanpks82
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 18
    Age : 35
    Location : kudat
    Registration date : 08/03/2009

    Re: siapa ada jual pen driver murah!!!

    Post by azmanpks82 on Tue Oct 13, 2009 7:30 am

    aku mahu banyak.. yg 2GB tu lah aku fokus.. coz, aku mau bukak kelas komputer. Free pen drive 2GB 100 org pertama mendaftar. bagilah harga kesemuanya dan harga yg paling murah yer..





    Maaflah kalu aku tidak ikut saluran yg betul dlm urus niaga di putera ni. harap ada yg sudi bantu..

    strange
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 6
    Age : 30
    Location : Sandakan<=>Labuan
    Job/hobbies : student
    Registration date : 13/10/2009

    Re: siapa ada jual pen driver murah!!!

    Post by strange on Tue Oct 13, 2009 11:48 am

    owh..budget brp klu 2gb tue ?
    ba, klu xjau beza jua harga dia..
    angkat la skali 4gb...4 lonk term.... Smile
    avatar
    Mieyz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 6
    Age : 35
    Location : Kuantan
    Job/hobbies : Snooker@Computer
    Registration date : 24/04/2009

    Re: siapa ada jual pen driver murah!!!

    Post by Mieyz on Tue Oct 13, 2009 1:50 pm

    2 azmanpks82..
    Pendrive - Kingston
    2gb = RM21
    4gb = RM31
    Post = FREE
    Untuk urusan blh
    call or sms = 0136727282 (Wan)
    TQ
    avatar
    azmanpks82
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 18
    Age : 35
    Location : kudat
    Registration date : 08/03/2009

    Re: siapa ada jual pen driver murah!!!

    Post by azmanpks82 on Tue Oct 13, 2009 9:48 pm

    tak dapat murah lagi kah...

    kalu dapat banyak... leh dapat murah lagikn... bolehlah....
    avatar
    Mieyz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 6
    Age : 35
    Location : Kuantan
    Job/hobbies : Snooker@Computer
    Registration date : 24/04/2009

    Re: siapa ada jual pen driver murah!!!

    Post by Mieyz on Sat Oct 17, 2009 1:26 am

    Pendrive - KINGSTON
    Last Price!
    50 unit ke atas..
    2gb = RM20
    4gb = RM30
    call or sms = 0136727282 (Wan)
    TQ
    avatar
    azmanpks82
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 18
    Age : 35
    Location : kudat
    Registration date : 08/03/2009

    Re: siapa ada jual pen driver murah!!!

    Post by azmanpks82 on Thu Oct 22, 2009 6:54 am

    jenama lain ada tak?? yang harga murah...
    avatar
    Mieyz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 6
    Age : 35
    Location : Kuantan
    Job/hobbies : Snooker@Computer
    Registration date : 24/04/2009

    Re: siapa ada jual pen driver murah!!!

    Post by Mieyz on Thu Oct 22, 2009 11:34 pm

    Pendrive - KINGSTON only
    Last Price!
    50 unit ke atas..
    2gb = RM20
    4gb = RM30
    call or sms = 0136727282 (Wan)
    TQ

    Sponsored content

    Re: siapa ada jual pen driver murah!!!

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Aug 22, 2017 10:55 pm