Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    aspire 4350

    Share

    shyong_sam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 54
    Location : Sabah
    Job/hobbies : Bisnes, IT, play Music
    Registration date : 25/02/2009

    aspire 4350

    Post by shyong_sam on Wed Oct 07, 2009 9:40 am

    saya nak let go laptop saya aspire 4350 beli oktober tahun lepas, semua part masih solid dan no problem. U all rasa brapa saya patut jual harga laptop saya ni ?

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: aspire 4350

    Post by myee on Wed Oct 07, 2009 11:14 am

    sila post kat section perniagaan....neway..arga lapy ko tuh market 2nd hand bawah RM1k...lagipun dah tamat warranty dah ko punye lapy tuh...

    shyong_sam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 54
    Location : Sabah
    Job/hobbies : Bisnes, IT, play Music
    Registration date : 25/02/2009

    Re: aspire 4350

    Post by shyong_sam on Wed Oct 07, 2009 12:15 pm

    Ops.. sory kalo i place it wrong place....

    fesal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 20
    Age : 41
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : tido
    Registration date : 17/05/2009

    Re: aspire 4350

    Post by fesal on Fri Oct 16, 2009 3:23 am

    best guess around town...rm 500 je.kalau dapat mahal pun dlm rm800.above that gua rasa itu olang banyak duit woooo

    Sponsored content

    Re: aspire 4350

    Post by Sponsored content Today at 5:51 am


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 5:51 am