Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    PHP programmer diperlukan

    Share

    shanai
    Admin
    Admin

    Number of posts : 13
    Registration date : 20/02/2009

    PHP programmer diperlukan

    Post by shanai on Tue Oct 06, 2009 10:42 pm

    Kepada programmer yg boleh buat PHP dan masih mencari2 pekerjaan tetap, sila hubungi saya segera kerana saya perlukan anda untuk bekerja full time utk sebuah company di Phileo damansara, seksyen 16, PJ. Gaji minimum RM2,500. KWSP, socso, parking & medical insurance disediakan.
    call/sms 019-383-6344


    Kepada yg buat part-time, insya-allah Putera.com baru nanti akan mengadakan program2 untuk memanfaatkan bakat anda.

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: PHP programmer diperlukan

    Post by johnburn on Tue Oct 06, 2009 11:06 pm

    sori tp ble tau company ape x?


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    null
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 8
    Age : 35
    Location : Penang
    Job/hobbies : Programming
    Registration date : 21/08/2009

    Re: PHP programmer diperlukan

    Post by null on Wed Oct 07, 2009 9:31 am

    Salam En. Hasani,

    Saya dah hantar SMS ke nombor di atas..

    014-600xxxx

    shanai
    Admin
    Admin

    Number of posts : 13
    Registration date : 20/02/2009

    Re: PHP programmer diperlukan

    Post by shanai on Sat Oct 10, 2009 8:18 pm

    company Mypressto Sdn Bhd (di bawah pengurusan baru) yang buat perkhidmatan SMSSEKOLAH dgn kementerian pelajaran.

    Null, awak berminat ke tak? mana resume? atau nak datang interview @ kerja terus?.. pun boleh

    null
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 8
    Age : 35
    Location : Penang
    Job/hobbies : Programming
    Registration date : 21/08/2009

    Re: PHP programmer diperlukan

    Post by null on Wed Oct 14, 2009 6:07 am

    Berminat memang berminat, takut macam tak lepas je requirement..

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: PHP programmer diperlukan

    Post by johnburn on Wed Oct 14, 2009 11:50 am

    cube la dlu encik null
    xslh mencube


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    dans kam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 172
    Age : 35
    Location : Wangsa Maju
    Job/hobbies : PHP
    Registration date : 19/02/2009

    Re: PHP programmer diperlukan

    Post by dans kam on Wed Oct 14, 2009 8:01 pm

    Ye betul tu encik null..

    Ganbattekudasai!!! Very Happy Very Happy Very Happy

    sharina
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 151
    Age : 37
    Location : Seri Kembangan
    Job/hobbies : makan & tidow **tu pown klu rajin..
    Registration date : 06/08/2009

    Re: PHP programmer diperlukan

    Post by sharina on Thu Oct 15, 2009 12:57 pm

    klu den da abis balaja ni!!
    kompom pegi wei!!
    cam best jek!!
    tp nk wat cam mane.. under stdy ag...hahhha

    Sponsored content

    Re: PHP programmer diperlukan

    Post by Sponsored content Today at 6:44 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:44 pm