Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    100 simpack free tune talk

    Share

    tunetalk
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 02/10/2009

    100 simpack free tune talk

    Post by tunetalk on Fri Oct 02, 2009 10:03 am

    Promosi Tune Talk (SIMPACK PREPAID BARU - SIGNAL POWER (GUNA TOWER CELCOM)PROJEK BOS BESAR AIR ASIA



    Emailkan butiran Senarai 100 org seperti (nama.no.kp,alamat) nama berulang dibenarkan tetapi tidak melebihi 5X
    100 Simpack Percuma telah di aktifkan terus akan Di serahkan kepada anda.
    boleh dibuat gift utk majlis atau hadiah pada kawan2..

    Like a Star @ heaven YANG BERMINAT TAPI TAK CUKUP 100 ORG PUN TAKPE, SAYA URUSKAN JUGA Like a Star @ heaven

    Ready RM5 kredit sedia utk membuat panggilan dan SMS
    caj hanya 22sen ke semua no & 5sen sms kesemua no.. flat rate..

    sekitar shah alam dan kl boleh terus ambil simmpack dari saya di shah alam..

    rujuk kelebihan di www.tunetalk.com

    sms 0102571811 (RIZAL)selepas anda telah email senarai butiran ke email rizal79(at)gmail.com

    saya maklumkan jika simpack ready utk dicOllect kurang 24 jam

    yang jauh atau luar selangor ngan kl .. akan di pos secara percuma (yg oder 100 simpack sahaja)...

    wasssalam


    rez
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 4
    Registration date : 06/12/2009

    Re: 100 simpack free tune talk

    Post by rez on Sun Dec 06, 2009 1:47 am

    klu sy kat klantan camne? free ke dpt? x kene charge?
    avatar
    ariffantasi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 64
    Age : 24
    Location : worldwide
    Registration date : 06/12/2009

    Re: 100 simpack free tune talk

    Post by ariffantasi on Sun Dec 06, 2009 4:16 am

    saya perlis..

    sya tak fhm la..

    boleh trgkan lagi tak..

    sya berminat nak thu..

    email sya ariffantasi@gmail.com
    avatar
    kapas
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 278
    Location : Penang-Kedah -Kelantan
    Job/hobbies : Sports and Marathon
    Registration date : 21/03/2009

    Re: 100 simpack free tune talk

    Post by kapas on Sun Dec 06, 2009 9:24 am

    [WTS] Tag please..

    sila patuhi peraturan berforum sebelum buat posting.. anda ada 24jam dari sekarang untuk berbuat demikian.
    kegagalan bertindak mungkin akan membuatkan iklan ada di buang..

    Harap Maklum..
    sila patuhi segala etika perniagaan..


    --------------------------------------------
    "Nothing is but what is not" - Macbeth-William Shakespeare

    avatar
    wanklebang
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 7
    Registration date : 16/01/2010

    Re: 100 simpack free tune talk

    Post by wanklebang on Sat Jan 16, 2010 6:35 pm

    aku nak

    Sponsored content

    Re: 100 simpack free tune talk

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Aug 22, 2017 10:56 pm