Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    blh install mcm2 ke klo gune window seven?

    Share

    eidd
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 18
    Registration date : 13/03/2009

    blh install mcm2 ke klo gune window seven?

    Post by eidd on Wed Sep 30, 2009 7:29 pm

    blh install mcm2 ke klo gune window seven
    cth mcm Adobe CS3, n len2 la?

    aku nk try gne wndw seven nih
    tp tkut plk xleh sapot sftwre ke ape2 laa

    awi216
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 174
    Registration date : 02/03/2009

    Re: blh install mcm2 ke klo gune window seven?

    Post by awi216 on Wed Sep 30, 2009 10:32 pm

    bleh je,, no prob. Stakat yg aku guna skrang ni, ok je.

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: blh install mcm2 ke klo gune window seven?

    Post by myee on Thu Oct 01, 2009 1:22 am

    adobe should be no problem...cume certain heavy game dan sound card especially creative brand jerr ade masalah....

    matnur_83
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 96
    Registration date : 14/03/2009

    Re: blh install mcm2 ke klo gune window seven?

    Post by matnur_83 on Thu Oct 01, 2009 4:03 pm

    [quote="eidd"]blh install mcm2 ke klo gune window seven
    cth mcm Adobe CS3, n len2 la?

    salam..aku dah install juga kat pc aku..so far ok..xde masalah.

    ednin
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 2
    Registration date : 06/11/2009

    Re: blh install mcm2 ke klo gune window seven?

    Post by ednin on Mon Nov 09, 2009 3:21 pm

    ade gak software yg ley install..
    tp xley nk running..
    so kne update r software 2..

    ednin
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 2
    Registration date : 06/11/2009

    Re: blh install mcm2 ke klo gune window seven?

    Post by ednin on Mon Nov 09, 2009 3:21 pm

    CORRECTION:



    ade gak software yg xley install..
    tp xley nk running..
    so kne update r software 2..

    Arshrarf
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 9
    Registration date : 11/11/2009

    Re: blh install mcm2 ke klo gune window seven?

    Post by Arshrarf on Thu Nov 12, 2009 12:41 am

    ade certain software xbole msk
    mcm aku pn guna gak win 7 ni tp 64-bit la
    klu aku cnth software xbole msk mcm power iso,
    KAV7 pn xbole, die kluar error
    tp, software2 lain Alhamdulillah dpt je msk
    stakat ni 2 bnda tu je la xdpt,
    lain2 okai je...

    azwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 14
    Location : sepang
    Registration date : 18/07/2009

    Re: blh install mcm2 ke klo gune window seven?

    Post by azwan on Tue Nov 17, 2009 5:19 pm

    aq pakai jga win 7...
    smua software...
    aq try ok je xada msalah...
    tpi klu game yg aq try nk maen xblh need 4 speed most wanter dgn CDO4 xblh

    Sponsored content

    Re: blh install mcm2 ke klo gune window seven?

    Post by Sponsored content Today at 9:03 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:03 am