Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Sedang mencari website directory indexer

    Share

    cast
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 99
    Age : 58
    Location : Prince of Wales Island
    Registration date : 12/02/2009

    Sedang mencari website directory indexer

    Post by cast on Mon Sep 28, 2009 9:16 pm

    Salam, ada sapa-sapa boleh bgtau kt mana boleh cari website directory indexer / listing atau sapa-sapa boleh share script Smile
    nk cari yg simple-simple aje nk gantikan Apache default indexer.

    Smile

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: Sedang mencari website directory indexer

    Post by johnburn on Mon Sep 28, 2009 9:32 pm

    err ko nk bende yg lbih kurg gini ke?
    http://www.filebrowser.net/fb/php/frameset1.html


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    cast
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 99
    Age : 58
    Location : Prince of Wales Island
    Registration date : 12/02/2009

    Re: Sedang mencari website directory indexer

    Post by cast on Tue Sep 29, 2009 12:22 am

    ok jgak yg mcm tuh, klu yg mcm biasa tanpa sidebar pn boleh. ade ke johnburn?

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: Sedang mencari website directory indexer

    Post by johnburn on Tue Sep 29, 2009 12:44 am

    apa mksd ko tanba sidebar
    nk view directory nk die list dlm bntuk tree tu je ke?
    aku bleh try buatkn


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    cast
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 99
    Age : 58
    Location : Prince of Wales Island
    Registration date : 12/02/2009

    Re: Sedang mencari website directory indexer

    Post by cast on Tue Sep 29, 2009 1:00 am

    a'ah sidebar = tree list. wah bagus la mcm nh ada sukarela nk tlg buatkan. terima kasih johnburn.
    klu boleh aku cuma nk list dia tuh ada File name dan size je.

    terimas, Smile

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: Sedang mencari website directory indexer

    Post by johnburn on Tue Sep 29, 2009 1:03 am

    kl just ada file name ngan size tu bkn same ke cam yg default directory listing apache tu?


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    cast
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 99
    Age : 58
    Location : Prince of Wales Island
    Registration date : 12/02/2009

    Re: Sedang mencari website directory indexer

    Post by cast on Tue Sep 29, 2009 1:11 am

    tuh la tp boleh ke edit default apache tuh. lgpn aku pakai free hosting mesti tak boleh edit pnye.
    aku cuma nk ada filename dan filesize je. nk coding. pasal css nnt touch up kemudian.

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: Sedang mencari website directory indexer

    Post by johnburn on Tue Sep 29, 2009 1:30 am

    err cam xnmpk sgt nape ko nk bt tu
    kl ko bgtau details skit ape yg ko nk buat mngkn aku bleh tlg


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    cast
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 99
    Age : 58
    Location : Prince of Wales Island
    Registration date : 12/02/2009

    Re: Sedang mencari website directory indexer

    Post by cast on Tue Sep 29, 2009 1:54 am

    ok mcmnh. aku nk script php yg boleh listkan file / directory.
    lain-lain contoh mcm table ke color ke background ke aku buat sendiri.

    Sponsored content

    Re: Sedang mencari website directory indexer

    Post by Sponsored content Today at 9:04 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:04 am