Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    sistem recovery

    Share
    avatar
    izwanensem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 129
    Registration date : 08/06/2009

    sistem recovery

    Post by izwanensem on Mon Sep 28, 2009 4:42 pm

    salam......tumpang tanya. boleh tolong terangkan ckit tentang sistem recovery ni, dan mcm mana ia dilakukan? kalau untuk XP mcm mana dan kalau untuk Vista mcm mana plk? tq pada yg sudi membantu
    avatar
    fesal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 20
    Age : 42
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : tido
    Registration date : 17/05/2009

    Re: sistem recovery

    Post by fesal on Fri Oct 16, 2009 3:14 am

    bro...terangkan model apa lu pakai.lain model lain cara recovery..system recovery ke atau windows recovery?
    system recovery=setting balik kilang..mcm bru beli la
    windows recovery=balik kan windows ke aras yang sebelumnya... Rolling Eyes
    avatar
    Noning
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 37
    Location : Land Below The Wind
    Job/hobbies : Eat...Eat...Eat...Sleep zzzzzzzz
    Registration date : 12/05/2009

    Re: sistem recovery

    Post by Noning on Fri Oct 16, 2009 3:22 pm

    yea la aku tak pernah buat benda ni. kalo saya ada masalah pasal nak recovery, saya trus format cara dos jer. Rolling Eyes
    avatar
    izwanensem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 129
    Registration date : 08/06/2009

    Re: sistem recovery

    Post by izwanensem on Mon Oct 26, 2009 11:46 am

    Noning wrote:yea la aku tak pernah buat benda ni. kalo saya ada masalah pasal nak recovery, saya trus format cara dos jer. Rolling Eyes

    TUMPANG TANYA......boleh x tunjukkan mcm mana nak format cara dos.......dan time bila kita kena format cara dos ni.......tq

    Sponsored content

    Re: sistem recovery

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sun Oct 22, 2017 4:09 pm