Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Pendapat korang.....(GSPA @ Kijang Emas)

    Share

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Pendapat korang.....(GSPA @ Kijang Emas)

    Post by Miss U.A on Fri Sep 25, 2009 12:57 pm

    Salam..

    Semalam aku berhajat nk bukak account Gold Savings kat maybank.... Yela, dah lm membe2 aku ckp bnd nih selamat, untung sume kan....sbb nilai emas jarang susut....

    Setelah aku amik kira sume hal, so aku pun pegila satu bank nih semalam...alih2 staff tuh propose suh join ASB lak...huhuuuuuu rase cm bengang gak.... Yela, kite nk wat mende lain, die suh wat mende lain kan.... Aku tak sure lak bape percent masuk dlm poket die bila aku join ASB tuh....at last2 aku blik cmtuh je...

    Tp die sendiri ckp Gold Savings nih nilai payah susut,cepat naik... Cam aritu, sblm raye price rm109/gram....pas raye nih da naik rm 115/se gram...kalo jual skang harga rm110/gram...means kalo beli pas raye, pastu sell skang da profit rm1/gram cmtuh..

    So, kpd korg yg tau psl Gold Savings ni, pliss bntu aku..share la korg punye idea ttg savings nih...

      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:29 am