Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    KAV 2010 tidak boleh update

    Share

    malaynux
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 138
    Age : 35
    Location : Negeri Cik Siti Wan Kembang
    Job/hobbies : Nyayi lagu - Tom tombak mak yong dedek
    Registration date : 25/03/2009

    KAV 2010 tidak boleh update

    Post by malaynux on Thu Sep 24, 2009 3:11 pm

    Salam & Slmt Hari Raya..

    KAV 2010 aku ni tak boleh update,

    Line intenet ok..

    Ada yang kata.. sebab melware (?)

    Ada cara nk selesaikan x?

    Wassalam...

    xenomorf
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 239
    Location : BehinD ThE WaLL
    Registration date : 26/03/2009

    Re: KAV 2010 tidak boleh update

    Post by xenomorf on Thu Sep 24, 2009 4:03 pm

    mcm kena virua jg tu. coz ada virus yg halang kita dri update antivirus.

    cba ko p website kaspersky. manual download update dia tu. klu x dpt download atau masuk website tu, komp ko kena virus.

    klu dpt download tp x dpt update jg, konfem da kena virus.

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: KAV 2010 tidak boleh update

    Post by test0123 on Thu Sep 24, 2009 4:09 pm

    apa error yg keluar.. Basketball

    malaynux
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 138
    Age : 35
    Location : Negeri Cik Siti Wan Kembang
    Job/hobbies : Nyayi lagu - Tom tombak mak yong dedek
    Registration date : 25/03/2009

    Re: KAV 2010 tidak boleh update

    Post by malaynux on Thu Sep 24, 2009 5:03 pm

    xboleh update.. error xda, macam lain xconnect gitu..

    Boleh dah, aku tambah satu lagi 'link' update iaitu taruk no ip Kaspersky Lab's Update Server kat Update Seeting:

    ####################
    1. Kaspersky Lab's Update Server (yang asal)
    2. http://193.138.220.187 (aku tambah)
    ####################

    e_sentinel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 479
    Registration date : 02/03/2009

    Re: KAV 2010 tidak boleh update

    Post by e_sentinel on Thu Sep 24, 2009 6:46 pm

    Kaspersky memang "mandom" sikit bab update nih

    Sponsored content

    Re: KAV 2010 tidak boleh update

    Post by Sponsored content Today at 2:12 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 2:12 am