Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [Nb]AMD Athlon X2 7750

    Share

    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    [Nb]AMD Athlon X2 7750

    Post by anakberudu on Fri Sep 18, 2009 9:52 pm

    nak beli AMD Athlon X2 7750 prosseor harga max rm150 jek. kalau ader sesapa nak jual leh pm saya atau sms ke 0173208005 termasuk pos na.. lebih dari 150 baik sy beli yg baru ahaks.. tkasiH

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: [Nb]AMD Athlon X2 7750

    Post by wanjihan on Sat Sep 19, 2009 7:00 pm

    mcm ko bukak kilang sendiri senang2 letak harga... hahaha

    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    Re: [Nb]AMD Athlon X2 7750

    Post by anakberudu on Sun Sep 20, 2009 11:52 am

    eleh kasi idea jek ang takan takder kot model tu mana tau nak jual kat aku yg miskin nieh

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    Re: [Nb]AMD Athlon X2 7750

    Post by myee on Sun Sep 20, 2009 12:32 pm

    nih tambah lagi RM60 jer..dah boleh dapat baru dah...

    http://forum.lowyat.net/topic/965568

    yang nih bleh dapat dalam RM160...tapi AMD7850 BE

    http://forum.lowyat.net/topic/1158763

    yang nih plak memang menepati budget awak...tapi tak tau plak sama ada sempat lagi ke tak

    http://forum.lowyat.net/topic/1130851

    Selamat Hari Raya Dan Maaf Zahir Dan Batin

    HAPPY HUNTING...

    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    Re: [Nb]AMD Athlon X2 7750

    Post by anakberudu on Sun Sep 20, 2009 7:08 pm

    yelah tu lah tanye secon2 dulu.. kalau tak dapat angkat baru jek.. ingat nak p cuti2 melaysia 3 minggu pas raya nieH.. so banyak nak beli part komputer.. nak prepair bukak cc kecik2 kalau rzeki ahak..

    ArchNide
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 758
    Location : Ganu - Kay Ell
    Job/hobbies : all type of game
    Registration date : 23/02/2009

    Re: [Nb]AMD Athlon X2 7750

    Post by ArchNide on Sun Sep 20, 2009 7:31 pm

    anakberudu wrote:yelah tu lah tanye secon2 dulu.. kalau tak dapat angkat baru jek.. ingat nak p cuti2 melaysia 3 minggu pas raya nieH.. so banyak nak beli part komputer.. nak prepair bukak cc kecik2 kalau rzeki ahak..
    bukak cc? waa.. bagus tu. usaha yang patut disokong. btw, dalam rancangan nak buka cc di mana? kot-kot lah ada keje suruh wiring kabel ke, buat network ke.. hehe

    p/s: prepare kot.. bukan repair, deh?

    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    Re: [Nb]AMD Athlon X2 7750

    Post by anakberudu on Mon Sep 21, 2009 2:02 pm

    yah betoi ahk.. sy leh buat wiring sendiri tinkiew senang jek tuh ingat nak bukak kat lgkawi dalam 5 tau 6 unit jek pastu buat servis.. sngan jual2

    Sponsored content

    Re: [Nb]AMD Athlon X2 7750

    Post by Sponsored content Today at 6:40 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:40 pm