Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Google Adwords

    Share

    aimanaico
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 111
    Age : 20
    Location : jaybee
    Job/hobbies : modelling,hackin
    Registration date : 22/02/2009

    Google Adwords

    Post by aimanaico on Wed Sep 16, 2009 4:14 am

    apa perbezaan nya...macam pernah dgr tpi tak tahu???


    blog saya:

    http://logocreated.blogspot.com

    blog satu lagi:

    http://my-caricatures.blogspot.com/

    xenomorf
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 239
    Location : BehinD ThE WaLL
    Registration date : 26/03/2009

    Re: Google Adwords

    Post by xenomorf on Wed Sep 23, 2009 8:58 pm

    apa yg berbeza dgn adword?

    dri dulu smpi skarang mmg adword je pun.

    Adword >> teknik pengiklanan yg digunakan oleh google. ko sign-up dgn google pastu beli perkatan yg relevan dgn blog/website ko. ko cuma perlu beli ayat dgn google. setiap kali ada orang taip ayt yg ko beli tu di search engine google, website ko akan kuar kat tepi kanan tu.

    ko bayar bila ada orang klik link tu.

    bgus ko sign-up dgn google adword ni tym dekat2 birthday coz ko akan dpt promotional code dri dorang. so, ko beli ayat dri sana free ja dgn promotional code tu.

      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:34 pm