Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    virus networ kew?? tlg skit otai..

    Share

    system_maximum
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 21
    Registration date : 10/09/2009

    virus networ kew?? tlg skit otai..

    Post by system_maximum on Sun Sep 13, 2009 9:01 pm

    salam....otai2 n bro2 kat room ni aku nak tanye skit rr..umah aku pkai streamix n aku pkai D-Link swicth..sume ok n connect pun xde pape prob...

    tp lau aku connect pc aku je,tetibe receive n transfer trus jd tinggi kdang2 sampai berpuluh-puluh ribu kbps wlaupun time tu aku x bukak pape pun browser n x update pape pun...aku dah try search kat pakcik google n ade yang kate tu virus auto update thats mean virus ni akan autoupdate ssuatu file yang aku sendiri pun x tau file ape.. windows update aku dah disable..prob ni punye psal sampaikan suatu mase network aku jd lembab sampai nak bukak google browser pun abis rokok sbatang......tlg sikit bro...

    [img]E:\Wallpaper&grafik\Wallpaper 3\Envision_X1 copy.jpg[img]

    ahaksz28
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 507
    Location : Rumah Parent
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 13/02/2009

    Re: virus networ kew?? tlg skit otai..

    Post by ahaksz28 on Sun Sep 13, 2009 11:38 pm

    hmmmm...aku tak tahu PC aku ke thread ni yang pelik..aku tak nampak apa-apa pon atas nie..yang lain nampak x?


    --------------------------------------------


    capoi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 128
    Registration date : 09/03/2009

    Re: virus networ kew?? tlg skit otai..

    Post by capoi on Mon Sep 14, 2009 1:08 am

    aku vote thread ni pelik...

    Ts nak tanya apa?

    eazt
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 15
    Age : 31
    Location : Dimana-mana sahaja
    Job/hobbies : termenung
    Registration date : 13/07/2009

    Re: virus networ kew?? tlg skit otai..

    Post by eazt on Tue Sep 15, 2009 10:13 am

    ha! thread ni kalo nak baca kene wat cam projek sains time kite kecik2 dulu.
    ingat x? tulis ngn lilin, pastu kalo nak baca, panaskan sket kertas tu...
    so, korang kene panaskan sket komputer korang. baru timbul soalan dier.. Razz

    Sponsored content

    Re: virus networ kew?? tlg skit otai..

    Post by Sponsored content Today at 2:04 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:04 pm