Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [solved]Norton Internet Security 2010 installer....siapa ada tolong angkat tangan !!!

    Share

    Razi_IBM
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1062
    Age : 26
    Location : on dmz.hack me if u can.
    Job/hobbies : Saboteur
    Registration date : 14/02/2009

    Norton Internet Security 2010 installer....siapa ada tolong angkat tangan !!!

    Post by Razi_IBM on Sun Sep 13, 2009 4:29 pm

    salam, ada sesiapa yang mempunyai installer norton 2010?

    aku ada lesen NIS 2009 3 user yang belum activate lagi, dan lesen ni sah intuk digunakan pada NIS 2010.

    nak donlot dari installer dari site norton, diorang mintak credit card la pulak.(yang mana credit card aku mengalami masalah menyebabkan aku tak dapat guna semantara waktu ni).
    satu2 cara yang ada ialah install 2009, pastu online update ke 2010.sah2 aku x mau sebab jenuh, nak update 3 komputer.

    so cara yang paling senang ialah cari installer 2010 dan install je terus.so, ada sesiapa yang beli 2010?mintak tolong upload installer kat dalam CD tu.[vista32]

    Razi_IBM
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1062
    Age : 26
    Location : on dmz.hack me if u can.
    Job/hobbies : Saboteur
    Registration date : 14/02/2009

    Re: [solved]Norton Internet Security 2010 installer....siapa ada tolong angkat tangan !!!

    Post by Razi_IBM on Mon Sep 14, 2009 12:31 pm

    1 shot more.

    Razi_IBM
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1062
    Age : 26
    Location : on dmz.hack me if u can.
    Job/hobbies : Saboteur
    Registration date : 14/02/2009

    Re: [solved]Norton Internet Security 2010 installer....siapa ada tolong angkat tangan !!!

    Post by Razi_IBM on Mon Sep 14, 2009 7:19 pm

    kad kredit aku dah boleh guna. masalah selesai.

    Sponsored content

    Re: [solved]Norton Internet Security 2010 installer....siapa ada tolong angkat tangan !!!

    Post by Sponsored content Today at 8:12 pm


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 8:12 pm