Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Celcom 1+5 Sudah buat Limit

    Share

    piziey
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 14
    Registration date : 11/09/2009

    Celcom 1+5 Sudah buat Limit

    Post by piziey on Fri Sep 11, 2009 11:17 am

    aku baru dpt msg ni dari celcom.skali baca aku abaikan ingat dalam pakej ni akan unlimited call sesema no fon dalam pakej.

    ari ni aku terfikir baik nyer celcom bagi mcmtukan.aku fon operator n operator bagitau yang 1200min n 1500 sms tu limited pd plan family pakej.so kalau guna lebey kena bayar la.

    sebelum ni :

    call/video call = free & Unlimited
    Sms/mms = Free & Unlimited

    Sekarang :

    Call/ video call = 1200min / 20jam only
    Sms / mms = 1500 only

    Name:
    Number: CELCOM
    Content:
    Effective 01/09/09,enjoy up to 1200mins of free voice/video calls & 1500 SMS/MMS every mth to mobile numbers within your Celcom 1+5 Plan. Info@www.celcom.com.my
    Time: 09/09/2009 12:32:49

    Benda ni diberitahu aktif dari 1/9/2009

    Jgn nak guna sesedap mcm seblum ni.tgk bil takut terkejut berukz nanti.

    Sapa pekerja celcom or tahu pasal ni,please conform btl2 kat pengguna celcom.jgn bgi msg yang keliru.

    piziey
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 14
    Registration date : 11/09/2009

    Re: Celcom 1+5 Sudah buat Limit

    Post by piziey on Wed Sep 16, 2009 10:16 pm

    uik.xda org balas.ellu...xda pengguna celcom ke kat sini. Mad

    azir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 28
    Registration date : 24/05/2009

    Re: Celcom 1+5 Sudah buat Limit

    Post by azir on Sat Nov 07, 2009 10:52 pm

    yer mg betul aku baru tanye smlm,dah ade limit skrg

    aku pon baru nak join

    psychaoez
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 52
    Registration date : 28/09/2009

    Re: Celcom 1+5 Sudah buat Limit

    Post by psychaoez on Sun Nov 08, 2009 11:00 am

    aq user plan exec 50..da tau da psl ni..tp usage aq xpnah over limit pn..tu y xrisau sesangat ;P
    lgpn tiap2 bulan,usage aq lbey kurg rm40-50 je(akan jd discount n rebate)..baya tetap 50 jgak huhu

    HelpDesK
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 188
    Location : Kuala Lumpur
    Job/hobbies : Tech Support
    Registration date : 02/05/2009

    Re: Celcom 1+5 Sudah buat Limit

    Post by HelpDesK on Sun Nov 08, 2009 1:26 pm

    Before ni byk telco pun ada byk promo...tapi mmg ada la T&C sampai la diberitahu... so sama la dgn celcom.. anyway ape yg diberi mmg agak munasabah..

    Sponsored content

    Re: Celcom 1+5 Sudah buat Limit

    Post by Sponsored content Today at 4:09 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:09 pm