Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Kaspersky Antivirus untuk Windows 7 (Lesen PERCUMA 6 BULAN)

    Share

    annamir
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 112
    Registration date : 13/02/2009

    Kaspersky Antivirus untuk Windows 7 (Lesen PERCUMA 6 BULAN)

    Post by annamir on Thu Sep 10, 2009 1:47 pm

    Kaspersky Antivirus 8.0 for Windows 7
    (Technical Preview for Windows 7)


    Salam sejahtera semua rakan2...
    Suka untuk saya kongsikan dengan rakan2 semua KAV 8.0 ini (ORIGINAL) yang saya peroleh daripada website rasmi Kaspersky. Pada asalnya ia merupakan versi BETA yang Kaspersky keluarkan untuk Windows 7. Tetapi saya pun tak tahu kenapa versi ini ditarik balik dari website Kaspersky dan digantikan dengan versi lain (maaf, saya lupa versi mana yang menggantikan versi ni). Anda boleh check tengok versi yang saya maksudkan melalui link ini; http://www.kaspersky.com/windows7/

    Baiklah, rasanya tiada apa yang istimewa kot pada KAV yang saya kongsikan ni, melainkan ia adalah versi BETA yang diberi guna secara PERCUMA SELAMA ENAM (6) BULAN! Haa, tu yang seronok dengar tu kan Smile Jadi apa lagi, dah banyak (lebih dari 3 unit) pc/laptop saya guna, dan memang setakat ni tiada masalah (stabil) dan lesennya masih sah untuk tempoh enam bulan tu, bergantung pada tarikh anda activate-kan lesen ia! Berbanding dengan versi baru yang Kaspersky gantikan tu (lihat kat link atas tadi), saya telah pun download dan install, lesennya hanya boleh guna setakat 30 hari sahaja!

    Apalagi...
    Tak perlu cr@ck...
    Tak perlu serial...
    Tak perlu ubah apa2...
    Install seperti biasa, ikut step2 dia, dan bila sampai pada bahagian activation;
    Cuma perlu ACTIVATE BETA VERSION je dan anda akan dapat lesen ORIGINAL percuma untuk 6 bulan!

    Apa lagi.. jom download dan kongsikan dengan kawan2 yang lain Smile

    Boleh download di site ftp ini:
    Code:
    ftp://ftp.tm.net.my/incoming/tapakkakiku/k4/kav.win7.rar
    Atau di sini:
    Code:
    http://www.usaupload.net/d/fxbrrp7a7px

    FILE INFO:
    Name: kav.win7
    Format: .rar
    Size: 56.84 mb
    Screen shot:

    Razi_IBM
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1062
    Age : 26
    Location : on dmz.hack me if u can.
    Job/hobbies : Saboteur
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Kaspersky Antivirus untuk Windows 7 (Lesen PERCUMA 6 BULAN)

    Post by Razi_IBM on Sun Sep 13, 2009 4:12 pm

    ohoho...trima kasih..

      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:14 pm