Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    About Hamichi

    Share

    hipstudenz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 59
    Age : 59
    Location : rumah orang2 tua.
    Job/hobbies : tenung bulan.
    Registration date : 01/03/2009

    About Hamichi

    Post by hipstudenz on Sun Mar 01, 2009 12:35 am

    aku berminat pasal mende ni
    sape2 boley aja aku x pasal hamichi ni
    sbb kwn aku ckp,ade 2-3 cc boley wat lan same2 gune hamichi ni
    cmne nk guna hamichi ni
    explain skit Rolling Eyes

    Razi_IBM
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1062
    Age : 26
    Location : on dmz.hack me if u can.
    Job/hobbies : Saboteur
    Registration date : 14/02/2009

    Re: About Hamichi

    Post by Razi_IBM on Sun Mar 01, 2009 1:34 am

    hamachi ialah sejenis vpn.

    menggunakan internet sebagai lan.

    hipstudenz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 59
    Age : 59
    Location : rumah orang2 tua.
    Job/hobbies : tenung bulan.
    Registration date : 01/03/2009

    Re: About Hamichi

    Post by hipstudenz on Tue Mar 03, 2009 2:36 pm

    vpn??
    boley aja x mcm mane nk guna?
    nk dl dr mane
    nk setting cam mana
    ^_^

    Razi_IBM
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1062
    Age : 26
    Location : on dmz.hack me if u can.
    Job/hobbies : Saboteur
    Registration date : 14/02/2009

    Re: About Hamichi

    Post by Razi_IBM on Tue Mar 03, 2009 4:02 pm

    vpn tu boleh fahamkan kat wikiedia je..bukan apa,benda ni cam pening sikit nak paham,network dalam network,dalam network tu ada satu tunnel..blabla..

    hamachi ni senang je nak guna(aku dah lama tak guna takleh ajar kat sini)
    tapi software tu sendiri akan tunjukkan step by step cara setting..

    download hamachi tu..search je kat gugel 'download hamachi'..belambak la kuar kang.

    Sponsored content

    Re: About Hamichi

    Post by Sponsored content Today at 4:51 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 4:51 pm