Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    network card nvidia nforce 10/100 enthernet bagus kee?internet getting slower laa.asal ek??

    Share

    farhanyun91
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 14
    Registration date : 31/08/2009

    network card nvidia nforce 10/100 enthernet bagus kee?internet getting slower laa.asal ek??

    Post by farhanyun91 on Thu Sep 10, 2009 1:16 am

    bagus ke network kat tuu?
    u saye gune internet gettin slower laatak tau tuu problem modem(tm bg free)ke connection ke atau network card
    cuz saye nak tgk utube pun mcm susah
    certain web site tak boleh masuk.
    then saye try gune laptop laju jee
    utube boleh msk
    dah laa saye hook up desktop dengan modem gune cable
    suppose to be faster laa
    but asal laptop yang gune wireless lagi laju ek??
    ape prob die actually??
    avatar
    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 34
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: network card nvidia nforce 10/100 enthernet bagus kee?internet getting slower laa.asal ek??

    Post by test0123 on Thu Sep 10, 2009 3:09 am

    byk forum kata network card ni ada problem...tukar lain brand Basketball
    avatar
    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 37
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: network card nvidia nforce 10/100 enthernet bagus kee?internet getting slower laa.asal ek??

    Post by wanjihan on Thu Sep 10, 2009 6:48 am

    NIC murah jer... tukar jer. nak senang beli yg usb.
    avatar
    memito
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 231
    Registration date : 16/02/2009

    Re: network card nvidia nforce 10/100 enthernet bagus kee?internet getting slower laa.asal ek??

    Post by memito on Thu Sep 10, 2009 12:08 pm

    beli je NIC mcm wanjihan kata..aku pun dah tukar NIC baru aritu..RM15 je...built in NIC ni klu dah lama2 guna kena godam dgn download n t0rrent mmg akan kong..psg PCI punya lg masyuk Smile

    Sponsored content

    Re: network card nvidia nforce 10/100 enthernet bagus kee?internet getting slower laa.asal ek??

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Dec 13, 2017 1:14 pm