Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    WTB internal IDE hdd for destop

    Share

    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Wed Sep 09, 2009 7:44 pm

    sape ader IDE HDD kapasiti min 80gb n dengan harge 50 hengget dan tak lebih walau seposen, aku nak beli..lokasi kg melayu subang, shah alam , sungai buluh..
    btw kalu kapasiti lebih n nak jual ngan rege yg aku bg, dialu alukan..

    Superior
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 376
    Age : 30
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : Student/Surf Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by Superior on Thu Sep 10, 2009 1:37 am

    kita tgk ade org nak jual ke x..

    kaiserkhairi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 47
    Registration date : 07/03/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by kaiserkhairi on Thu Sep 10, 2009 2:23 am

    murah sangat offer ko tu bro...

    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Thu Sep 10, 2009 11:09 am

    hehehe, murah ea, takde arr murah sangat, kat mudah boleh dapat, tp memanjang aku kol sold out..hhhu..COD kire ok arr tuh..takde sesape nak jual ea..aku masih menunggu..

    ArchNide
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 758
    Location : Ganu - Kay Ell
    Job/hobbies : all type of game
    Registration date : 23/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by ArchNide on Thu Sep 10, 2009 12:56 pm

    oo.. sampai ke sini mencari hdd. hehe.. amacam, sata bleh ke bro?
    harga kira geng-geng ja laa..

    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Thu Sep 10, 2009 1:00 pm

    mane ader lobang aku akan terus carik, wakakaka..sata tuh akan menambahkan modal aku nk bg idop pc jerk..nanti aku pkiokan pasal sata..ahaks

    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by anakberudu on Fri Sep 11, 2009 10:10 am

    ngg....rm70 buleh termasuk pos?? kalau nak rm50 boleh mai ambik sendiri kat lgkawi nieh

    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Fri Sep 11, 2009 5:15 pm

    kejap ea, aku tgu perkabaran dr seorang sahabat..tak muncul lak kat ym aku..nanti aku bg tau

    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by anakberudu on Fri Sep 11, 2009 6:47 pm

    cepat2 beli jek kat aku Rm70 termasuk pos. ahaks..

    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Fri Sep 11, 2009 8:07 pm

    kapasiti berape beb?
    heheh yg aku ngah tgu nih ide 120gb ngan 50 hengget..tp tu lah,,maner lak lah member ke[pade member aku nih..
    hissh Rolling Eyes

    amirulahmad
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 15
    Registration date : 20/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by amirulahmad on Fri Sep 11, 2009 8:44 pm

    kau biar betul 120gb rm 50. Klau ada lebih kat member kau tu aku nak angkat gak dalam 10 biji....

    kaiserkhairi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 47
    Registration date : 07/03/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by kaiserkhairi on Sun Sep 13, 2009 8:31 am

    ambik aku punya jer laa... 80GB RM58 jer...
    tapi kena datang ambik sendiri

    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Sun Sep 13, 2009 10:44 pm

    kaiserkhairi wrote:ambik aku punya jer laa... 80GB RM58 jer...
    tapi kena datang ambik sendiri
    lokasi?
    55 jadik?
    120 gb maner tah, tak kmenampakan diri...

    ArchNide
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 758
    Location : Ganu - Kay Ell
    Job/hobbies : all type of game
    Registration date : 23/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by ArchNide on Mon Sep 14, 2009 9:28 am

    aku ada tejumpa hdd ide sketul dalam stor aku
    nak offer pon segan.. SeaGate - 16.8gb
    timah tulen ni aku rasa.. smacam je berat dia

    Sponsored content

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by Sponsored content Today at 7:31 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 7:31 pm