Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    WTB internal IDE hdd for destop

    Share
    avatar
    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Wed Sep 09, 2009 7:44 pm

    sape ader IDE HDD kapasiti min 80gb n dengan harge 50 hengget dan tak lebih walau seposen, aku nak beli..lokasi kg melayu subang, shah alam , sungai buluh..
    btw kalu kapasiti lebih n nak jual ngan rege yg aku bg, dialu alukan..
    avatar
    Superior
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 376
    Age : 30
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : Student/Surf Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by Superior on Thu Sep 10, 2009 1:37 am

    kita tgk ade org nak jual ke x..

    kaiserkhairi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 47
    Registration date : 07/03/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by kaiserkhairi on Thu Sep 10, 2009 2:23 am

    murah sangat offer ko tu bro...
    avatar
    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Thu Sep 10, 2009 11:09 am

    hehehe, murah ea, takde arr murah sangat, kat mudah boleh dapat, tp memanjang aku kol sold out..hhhu..COD kire ok arr tuh..takde sesape nak jual ea..aku masih menunggu..
    avatar
    ArchNide
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 758
    Location : Ganu - Kay Ell
    Job/hobbies : all type of game
    Registration date : 23/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by ArchNide on Thu Sep 10, 2009 12:56 pm

    oo.. sampai ke sini mencari hdd. hehe.. amacam, sata bleh ke bro?
    harga kira geng-geng ja laa..
    avatar
    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Thu Sep 10, 2009 1:00 pm

    mane ader lobang aku akan terus carik, wakakaka..sata tuh akan menambahkan modal aku nk bg idop pc jerk..nanti aku pkiokan pasal sata..ahaks
    avatar
    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by anakberudu on Fri Sep 11, 2009 10:10 am

    ngg....rm70 buleh termasuk pos?? kalau nak rm50 boleh mai ambik sendiri kat lgkawi nieh
    avatar
    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Fri Sep 11, 2009 5:15 pm

    kejap ea, aku tgu perkabaran dr seorang sahabat..tak muncul lak kat ym aku..nanti aku bg tau
    avatar
    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by anakberudu on Fri Sep 11, 2009 6:47 pm

    cepat2 beli jek kat aku Rm70 termasuk pos. ahaks..
    avatar
    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Fri Sep 11, 2009 8:07 pm

    kapasiti berape beb?
    heheh yg aku ngah tgu nih ide 120gb ngan 50 hengget..tp tu lah,,maner lak lah member ke[pade member aku nih..
    hissh Rolling Eyes

    amirulahmad
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 15
    Registration date : 20/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by amirulahmad on Fri Sep 11, 2009 8:44 pm

    kau biar betul 120gb rm 50. Klau ada lebih kat member kau tu aku nak angkat gak dalam 10 biji....

    kaiserkhairi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 47
    Registration date : 07/03/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by kaiserkhairi on Sun Sep 13, 2009 8:31 am

    ambik aku punya jer laa... 80GB RM58 jer...
    tapi kena datang ambik sendiri
    avatar
    mael4704
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 125
    Registration date : 16/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by mael4704 on Sun Sep 13, 2009 10:44 pm

    kaiserkhairi wrote:ambik aku punya jer laa... 80GB RM58 jer...
    tapi kena datang ambik sendiri
    lokasi?
    55 jadik?
    120 gb maner tah, tak kmenampakan diri...
    avatar
    ArchNide
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 758
    Location : Ganu - Kay Ell
    Job/hobbies : all type of game
    Registration date : 23/02/2009

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by ArchNide on Mon Sep 14, 2009 9:28 am

    aku ada tejumpa hdd ide sketul dalam stor aku
    nak offer pon segan.. SeaGate - 16.8gb
    timah tulen ni aku rasa.. smacam je berat dia

    Sponsored content

    Re: WTB internal IDE hdd for destop

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Fri Apr 28, 2017 12:12 pm